Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? (/Temat-Spolecznosc-PPL-Pay-Per-Lead-forum-o-moneystrategy-easysub-Chetni-74744) |
Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? - badboyowski - 17-08-2013 23:34 Witam Za chwilkę zabieram się za robienie forum o PPL - Pay Per Lead. Poszukuje chętnych do tej społeczności, oraz będę poszukiwać moderatorów. Chętni się pewnie znajdą, co nie? RE: Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? - miniek9090 - 17-08-2013 23:35 Zgłaszam się na modka RE: Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? - arizzone33 - 17-08-2013 23:38 ja również trochę w tym siedze RE: Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? - badboyowski - 17-08-2013 23:56 Juz zarejeatrowana domenka, za chwile wrzucam pliczki na ftp i zabieram sie do roboty. Mam nadzieje że będzie nas więcej? RE: Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? - Dennisek78 - 18-08-2013 00:24 chętnych na jakieś pozycje na pewno będzie dużo, ale czy zwykłych użytkowników ? RE: Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? - surfer0700 - 18-08-2013 00:37 Jeżeli będzie tam coś czego nie ma nigdzie indziej, to na pewno chętni będą. Jednakże mnie easysub nie interesuje, z wiadomych powodów. RE: Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? - badboyowski - 18-08-2013 01:02 Forum stoi, bez działów bez niczego.. myślę że do 6 rano się uwinę już na tyle że będę mógł je promować @edit już ta godzina, a ja mam tyle problemów z tym forum... @edit odpoczywam. dokończe jutro, zaczne od 1 w nocy może macie jakieś fajne propozycję co do forum? RE: Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? - Admin - 18-08-2013 07:17 jedną, jeśli liczysz że trafią tam użytkownicy twojego pokroju to nie pisz na własnym forum regulaminu bo i tak nikt go nie przeczyta Społeczność PPL (Pay Per Lead) - forum o moneystrategy, easysub. Chętni? - Admin - 18-08-2013 07:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |