Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! (/Temat-Darmowe-przelewy-bluecash-bez-ograniczen-74684) |
Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - Fajka - 17-08-2013 11:07 Z tego sposobu korzystam już od dawna, w sumie nie pomyślałem, że można by się nim podzielić. Ale przecież wiele osób z tego forum używa BC. Jak to działa? Promocja dotyczy tylko zalogowanych użytkowników. Należy zarejestrować się na ich stronie: Reflink Bluecash.pl Czysty link Aby wykonać darmowy przelew bluecash po rejestracji należy wybrać przelew na telefon. Następnie uzupełnić dane odbiorcy. Potwierdzić dane ustalając PIN do transakcji! Gdy zatwierdzimy operację wybrany numer otrzymuje SMS o treści jak niżej. Odbiorca przelewu wchodzi na bluecash.pl/sms, wpisuje swój numer telefonu i kod otrzymany w SMSie. Następnie podaje swój własny numer rachunku na który chce otrzymać środki i podaje PIN ustalony przez wpłacającego. Pieniądze są w kilka sekund na wybranym koncie. Edit: poprawa obrazków. Odp: Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - Slight - 17-08-2013 13:29 Hm, być może mi się kiedyś przyda. Ta usługa działa 7 dni w tygodniu bez wyjątku? Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 RE: Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - Fajka - 17-08-2013 15:14 Zależy od dostępności banków. RE: Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - szykiryki - 17-08-2013 21:21 Dzięki, przyda się na pewno Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - Klin - 02-01-2015 14:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |