![]() |
Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! (/Temat-Darmowe-przelewy-bluecash-bez-ograniczen-74684) |
Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - Fajka - 17-08-2013 11:07 Z tego sposobu korzystam już od dawna, w sumie nie pomyślałem, że można by się nim podzielić. Ale przecież wiele osób z tego forum używa BC. Jak to działa? Promocja dotyczy tylko zalogowanych użytkowników. Należy zarejestrować się na ich stronie: Reflink Bluecash.pl Czysty link Aby wykonać darmowy przelew bluecash po rejestracji należy wybrać przelew na telefon. ![]() Następnie uzupełnić dane odbiorcy. ![]() Potwierdzić dane ustalając PIN do transakcji! ![]() Gdy zatwierdzimy operację wybrany numer otrzymuje SMS o treści jak niżej. ![]() Odbiorca przelewu wchodzi na bluecash.pl/sms, wpisuje swój numer telefonu i kod otrzymany w SMSie. ![]() Następnie podaje swój własny numer rachunku na który chce otrzymać środki i podaje PIN ustalony przez wpłacającego. ![]() Pieniądze są w kilka sekund na wybranym koncie. Edit: poprawa obrazków. Odp: Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - Slight - 17-08-2013 13:29 Hm, być może mi się kiedyś przyda. Ta usługa działa 7 dni w tygodniu bez wyjątku? Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 RE: Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - Fajka - 17-08-2013 15:14 Zależy od dostępności banków. RE: Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - szykiryki - 17-08-2013 21:21 Dzięki, przyda się na pewno ![]() Darmowe przelewy bluecash, bez ograniczeń! - Klin - 02-01-2015 14:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |