Słuchawki Creative Aurvana Live - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Słuchawki Creative Aurvana Live (/Temat-Sluchawki-Creative-Aurvana-Live-74671) |
Słuchawki Creative Aurvana Live - xeno92 - 16-08-2013 22:27 Siemanko, Co myślicie o tych słuchaweczkach? Może ma ktoś z was już takowe słuchawki i chętnie zdałby opinie. Proszę o + i - Dane techniczne: Słuchawki: Cena: 205 zł z przesyłką RE: Słuchawki Creative Aurvana Live - Skadi - 16-08-2013 23:31 Ano mam. Zakupiłam za kasę z buxów Znawcą nie jestem. Niejedne tańsze czy droższe słuchawki na uszach miałam. Jak dla mnie to słuchanie muzyki już tylko na nich. Na pewno można w wielu utworach odkryć głębokie dno Kabel bez przedłużki jest za krótki, żeby mi sięgał od komputera stacjonarnego do uszu. Przedłużka wydaje się dość cienka i delikatna, ale długo z nich korzystam i jest cała oraz zdrowa Na początku głowa może pękać zanim się trochę rozluźnią Jestem drobnej budowy, więc mi pasują, ale czytałam opinie, że większym facetom uszy cisną o0 Chociaż są z materiału święcącego (piano bym to nazwała ) to jakoś nie widzę miliona odcisków palców. Świetnie wygłuszają otoczenie (testowane w autobusie). To jest rewelacyjna cena za słuchawki, które biją na głowę i takie kosztujące 500 zł Niektórym przeszkadza fakt, że kable wychodzą od słuchawek obydwu, a nie tylko z jednej, ale wszystkim nie dogodzisz. Słuchawki będę zmieniać tylko dlatego, że chłopak marzy o tych, a jego mu się znudziły Może będę umiała odpowiedzieć na jakieś pytania, o ile je zadasz I są bardzo wygodne! RE: Słuchawki Creative Aurvana Live - xeno92 - 17-08-2013 04:01 Dziękuję za mini recenzję. Ogólnie to kupiłem wczoraj te słuchaweczki na allegro, mam nadzieję, że dojdą w poniedziałek i stestujemy. Z tego co czytałem o tym na internecie to nie są aż takie złe, ładnie wyglądają i podobno muzyka wpada dobrze w ucho. Czytałem też o tej przedłużce, ale mnie to nie będzie potrzebne, bo mam skrzynie obok monitora także te 1.5m mi wystarczy i myślę, że nie będę miał z nimi problemów. Jeżeli chodzi o wygodność to mam nadzieję, że będą wygodne, bo kilka słuchawek co miałem to po 30 minutach urywało mi głowe, strasznie cisły i były ogólnie nie wygodne. Mam nadzieję, że się nie zawiodę na tych słuchaweczkach. RE: Słuchawki Creative Aurvana Live - Skadi - 17-08-2013 09:44 Nie wiem ile dni urywały głowę, ale teraz to ich nie czuje RE: Słuchawki Creative Aurvana Live - xeno92 - 17-08-2013 10:02 Tyle dobrze, w poniedziałek jak dojdą napiszę konkretną recenzję ze szczegółami kluczowymi o tych słuchaweczkach. Dziękuję za pomoc. |