![]() |
[EKIPA LFE] Wywiad nr 1 - *Jeppers* - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133) +---- Wątek: [EKIPA LFE] Wywiad nr 1 - *Jeppers* (/Temat-EKIPA-LFE-Wywiad-nr-1-Jeppers-7461) Strony: 1 2 |
[EKIPA LFE] Wywiad nr 1 - *Jeppers* - pespe - 21-05-2010 23:16 (-: WITAM WAS :-)
Dzisiaj przeprowadziłem pierwszy wywiad w historii naszego forum z użytkownikiem : JEPPERSMyślę że was zaciekawi :-) Treść : PESPE Siema ;p JEPPERS cześć PESPE Tak na poczatek proste pytanie, skąd dowiedziałeś się o naszym forum? Czyżby wujek gugiel cie przyslal? ;p JEPPERS Kieeeeeeedyys dawno dawno temu jakies 3 miechy szukalem info o lockerz i tak przez Google trafiłem na zarabiam.com ! PESPE Drogą Lockerz...musiałeś trafić na to forum po tym jak zacząłeś się bawić w niego, udało Ci się coś zgarnąć w serwisie? JEPPERS Tak wuja GÓGL , a co do lockerz to jestem na nim od listopada (zaproszenie dostałem w czerwcu, ale myślałem, że to fake i nie interesowałem się tym), niestety nic nie wygrałem, zawsze jakiś pech, wszyscy mnie za to podziwiają xD PESPE Hehe, tak samo jak i ja ;p no ale wygrałem ![]() JEPPERS Sprawdzają się bardzo dobrze, myślę, że lepiej ode mnie, bo ja jestem bardziej od porad na Ts-ie i sb niż w tematach, ale mam nadzieję, że każdy mnie kojarzy ![]() PESPE Hehe miło mi że o mnie zapomniałeś ;p ale dobra ;p Takie pytanko czy twoim zdaniem powinno coś się zmienić na forum? może wygląd? JEPPERS Nie zapomnialem o Tobie, ale pozdrowilem Marella, bo jest modem xD Moim zdaniem forum jest okej, nic nie trzeba zmieniac, rozwija się ładnie, jeżeli nam jedna sprawa wypali to napewno każdemu się spodoba ![]() PESPE Brzmi ciekawie ![]() ![]() JEPPERS Bawię się w 123konkurs, Qdaya, reszte olewam ciepłym moczem ![]() PESPE Hehe witaj w klubie ;p I jak Ci idzie jakies sukcesy? JEPPERS Na Qdayu czekam na uzupełnienie jak każdy, a na 123 powoli idzie, ale może kiedyś się coś uda ![]() PESPE A co Cię trzyma na LFE ? ;d Związłeś sie z nim na śmierć i życie ;p? JEPPERS Ludzie mnie trzymają ![]() ![]() PESPE A jak przychodziłes na forum to czy liczyłes na jakąś rangę ? Bo ranga (Super Moderator) nie jest byle jaka ;D? .::::: REKLAMA :::::. PESPE Zje**lem pytanie XD JEPPERS haha xD JEPPERS dobrze jest .::::: PO REKLAMIE ::::. PESPE Halo, halo...było troche tego, i tego więc teraz luźne pytania jaki typ muzyki słuchasz? JEPPERS Hip Hop/Rap to mój ulubiony gatunek muzyki, słucham też trochę nowości z mtv, vivy xD PESPE Na mtv i vivie tyle muzki co w "m jak miłość" miłości ;p A jak ci idzie ze zbieraniem PTZ na Lockerz? JEPPERS Niektóre nutki są fajne ![]() PESPE Każdy ma z tymi filmikami problemy ;p wiem sa monotonne... ![]() ![]() JEPPERS Pozdrawiam Ciebie, wszystkich ,z którymi żartujemy na ts-ie (np. dziś udawanie starych dziadów z Marellem[pozdrawiam go] - jest to nagrane), Ekipe Forum, Wszystkich użytkowników, którzy mnie lubią, albo nie lubią i całą moją rodzinę ![]() PESPE Hehe dzięki, dzięki ;p No to dobiegł koniec naszego hmm...ciekawego wywiadu, dzięki za rozmowe ![]() JEPPERS Dziękuję również ,papapa, do następnego xD .::::: THE END :::::. Zapraszam do komentowania :-) RE: Wywiad nr 1 - Jeppers - Vesperus - 21-05-2010 23:26 Fajny pomysł z tym wywiadem. Osobiście uważam, że bardzo udany ![]() RE: Wywiad nr 1 - Jeppers - Kilol - 22-05-2010 00:13 Spoko wywiad. Kiedy ze mną ? ![]() RE: Wywiad nr 1 - Jeppers - SZAFI - 22-05-2010 01:19 I ze mną ? xD ![]() RE: Wywiad nr 1 - Jeppers - Magnus - 22-05-2010 03:26 Pespe zrobimy wywiad razem ![]() RE: Wywiad nr 1 - Jeppers - Marello - 22-05-2010 07:13 Hah wywiad no ładnie niedługo Jeppers może stać się gwiazdą i kto go wypromował jego menadżer Pepspe ![]() Tak na poważnie to jak istnieje jeszcze ta jakaś tam gazetka to można tam to umieścić ![]() RE: Wywiad nr 1 - Jeppers - Admin - 22-05-2010 07:33 pomysł mój, wybrałem psp na test na redaktora - jeśli nauczy się pisać po polsku to tak zostanie. Wywiad udany jednak składnia ledwo się 3ma kupy - ciężko się to czyta. póki co zamiast psp zamiast przeprowadzać wywiad opowiada o tym jak bierze kąpiel ![]() jeśli ewentualnie jest ktoś chętny na pozycje redaktora proszę pisać na priv. Redaktorem będzie jedna osoba - nie więcej, jeśli pomysł będzie sprawdzony zrobie malutki poddział. RE: Wywiad nr 1 - Jeppers - Lubelak - 22-05-2010 07:48 Fajny wywiad dobry pomysł RE: Wywiad nr 1 - Jeppers - Daminn - 22-05-2010 08:50 Fakt ciężko się to czyta, imo PESPE pisze za dużo emotikonek w stylu ";p" RE: Wywiad nr 1 - Jeppers - Athemis - 22-05-2010 11:34 Wywiad nie trzymając się kupy, ale ogólnie jest ok ![]() Jeżeli chcecie, mogę zostać redaktorem. |