Sucharowy łańcuszek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Humor (/Forum-Humor-120) +---- Wątek: Sucharowy łańcuszek (/Temat-Sucharowy-lancuszek-74575) |
Sucharowy łańcuszek - MrocznyKILL - 15-08-2013 13:20 Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika: - Czemu stoisz na ulicy? - Jestem bardzo głodny i jestem pedałem. Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika: - Czemu stoisz na ulicy? - Chce mi się pić i jestem pedałem. Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: - A ty pedale czego chcesz? - Prawo jazdy i dowód rejestracyjny, proszę. RE: Sucharowy łańcuszek - michal5151 - 15-08-2013 15:25 Przy jednej z uliczek warszawskiej Starówki straszliwy Bazyliszek, ciemną nocą złapał posła na Sejm RP i studencinę z UW. - Aaaaaaa!!!! - ryknął - Jednego z was muszę zjeść. Ale żeby było sprawiedliwie dam wam zadanie. Widzicie Pałac Kultury? Macie pobiec co sił tam i z powrotem. Tego, który przybiegnie ostatni zjem. Ustawił wystraszonych na środku ulicy, machnął ogonem i wystartowali. Po godzinie przybiega zdyszany poseł. - A gdzie student? - pyta smok - Powiedział - dyszy ciężko parlamentarzysta - że on to pie**oli i poszedł do domu RE: Sucharowy łańcuszek - Max998 - 15-08-2013 15:45 Coś czuję, że czytając ten temat potrzebna będzie nie raz butelka wody.. Umierająca teściowa spogląda w okno i szepta: - Ale piękny zachód. Na to zięć: - Niech się mama nie rozprasza. RE: Sucharowy łańcuszek - Qwik - 15-08-2013 16:27 Ile stopni ma rozgrzana tarcza szlifierki? 360 RE: Sucharowy łańcuszek - marcel_kk - 15-08-2013 16:34 Przychodzi facet do seksuologa i mówi, że podczas stosunku jego żonie zginają się palce u stóp i nie wie czym jest to spowodowane. Seksuolog po dłuższym namyśle: - A zdejmuje pan żonie rajstopy? RE: Sucharowy łańcuszek - poczmail - 15-08-2013 16:47 Suchary jak pięty Cejrowskiego. RE: Sucharowy łańcuszek - Qwik - 15-08-2013 16:50 Najlepszy moment w życiu rudego? Gdy zaczyna siwieć RE: Sucharowy łańcuszek - Gremquen - 15-08-2013 17:03 Kto nauczył Chucka Norrisa popełniać grzechy? - Sylwia GrzeszCzak RE: Sucharowy łańcuszek - Skadi - 15-08-2013 17:18 turysta widzi bace kucającego nad jeziorkiem i pyta: -co robicie baco ?? -łowie ryby na lusterko. -a jak to się robi ?? -daj pan dychę to panu powiem Ciekawy turysta daje 10 zyla -no więc gdy ryba podpłynie do lusterka aby się przejrzeć to ja bach wale kamieniem w głowę i wrzucam do wiadra. -a to działa ?? -nie ale od takich jak pan co dziennie stówę wyciągam. RE: Sucharowy łańcuszek - Qwik - 15-08-2013 18:13 Co robi saper na dzień dobry? - Witaminy. |