[pytanie] MyPay - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [pytanie] MyPay (/Temat-pytanie-MyPay-74550) |
[pytanie] MyPay - windowis - 15-08-2013 02:25 Hej, rok temu na tamtych wakacjach bawiłem się w MayPay, fajna stronka z 50 zł zarobiłem , lecz dodali weryfikację jakości poprzez odebranie telefonu i tu mam pytanie czy da się to obejść czy co trzeba zrobić? Aha i mam jeszcze na uwadze podobne serwisy do MayPay ,słyszałem o kubigo (czy jakoś tak ) jakie macie opinie o tym serwisie szukam takiego najlepiej bez tych wszystkich weryfikacji, i oczywiście z dużą ilością ofert i wypłacalnego. RE: [pytanie] MyPay - Killer - 15-08-2013 05:38 Pytania kieruj w watku przeznaczonemu dla mypay. [pytanie] MyPay - Killer - 15-08-2013 05:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |