20dollars2surf OPŁACALNE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 20dollars2surf OPŁACALNE (/Temat-20dollars2surf-OPLACALNE-7451) |
20dollars2surf OPŁACALNE - Davmyx - 21-05-2010 20:20 Ogólnie o stronie: 20dollars2surf.com jest francuskim surfbarem płacący w dolarach za oglądanie banerów reklamowych, obecnie jest najlepszą i najbardziej korzystną ofertą dla Polaków. 20dollars2surf.com CHCESZ DO NAS DOŁĄCZYĆ TO ZRÓB TAk!: 1.Jeśli chcesz dołączyc to napisz w odpowiedzi takie coś : "Chcę dołączyć" lub coś w podobnym stylu . Ja napisze PW(prywatną wiadomość) z linkiem z którego masz się zarejestrować. Po czym ty odpiszujesz mi na PW z swoim nickiem na PW. 2.Co dalej ? Wystarczy że sufbar bd włączony i już ci bd nabijał punkty REJESTRACJA: Krok 1 Wejdź w link który Ci wysłałem. Krok 2 Teraz pokazało Ci się okienko z napisem E MAIL W puste miejsce wpisujemy swój e mail i wciskamy przycisk "Join us". Krok 3 Program automatycznie przeniesie nas na stronę. Tam ściągamy programik To proste, wciskamy napis "Installez 20Dollars2Surf(1,45 Mo)" i programik się ściąga. Krok 4 Gdy już mamy ściągnięty program otwieramy go zmieniamy na język polski i klikamy "Dalej" Pojawi się nam formularz który musimy uzupełnić. Jak już to zrobimy klikamy "Dalej" Krok 5 Na nasz mail powinna już dotrzeć informacja z hasłem które należy zachować (jest potrzebne do kolejnych logowań na stronie). Krok 6 Na dole strony powinien być już włączony programik który za Ciebie zarabia jeśli nie to na pulpicie na pewno masz do niego skrót. Po prostu na niego najedź i włącz. Nie trzeba wpisywać do niego ponownie danych, program je zapisał, wystarczy go tylko włączyć. KROK 7 Teraz już zarabiasz, miej włączony komputer i patrz jak co 1 min- dostajesz 1pkt. Max na miesiąc możesz mieć SAM z surfbara 10 000 pkt. Punkty są przeliczane na pieniądze na początku każdego miesiąca. Jeżeli nie wierzycie tu macie dowód : Wypłacić pieniądze można na PAYPALA, a minimum do wypłaty to 20$. Jeszcze takie podstawowe informacje: STAWKA ZA 1000 PKT: Aktualnie za 1000 pkt średnio otrzymujemy od $0.11 do $0.14. Dokładny przelicznik jest znany zawsze na początku każdego miesiąca, kiedy są wówczas przeliczane nasze punkty na prawdziwe pieniążki. WERSJA JĘZYKOWA STRONY: 20 dollars 2surf nie dawno wydało polski język strony którego mozna wygrac klikając na prwae polski w prwaym górnym rogu Sufbar przeszkadza ci w damym miejscu?: Sufbara da się przesunąć wystarczy kliknąć i przytrzymać taką jakby pauzę (poziomą kreskę Dołączona grafika ) która znajduje się z lewej strony bajeru pod znakiem $ a nad krzyżykiem RE: 20dollars2surf OPŁACALNE - Dareczek13 - 21-05-2010 21:57 Sorrryy ale juz byłoo !! KOSZ ! 20dollars2surf OPŁACALNE - Magnus - 30-01-2012 12:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |