AdfreeStyle.pl daje 10% gdzie w necie dodawać linki ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: AdfreeStyle.pl daje 10% gdzie w necie dodawać linki ? (/Temat-AdfreeStyle-pl-daje-10-gdzie-w-necie-dodawac-linki-7447) |
AdfreeStyle.pl daje 10% gdzie w necie dodawać linki ? - zosia - 21-05-2010 19:30 Chodzi mi np. o reklamę kontekstową AdFreeStyle.pl Dają bardzo fajne warunki (10% i 2% od poleconego, dożywotnio) i mam już sporo poleconych. Ale zastanawiam się skąd wziąć więcej ludzi, którzy będą dla mnie wydajni, czyli będą wyświetlać reklamy na swoich stronach, a nie tylko dodadzą się żeby się dodać. RE: AdfreeStyle.pl daje 10% gdzie w necie dodawać linki ? - Songoku - 21-05-2010 19:37 - Zareklamuj stronę na forach np. forum szkoły na nk.pl napewno ktoś się znajdzie i się zarejestruje - opis (link) na gg i tlen itd. - Opis na chomiku Najlepsze - zrób konkurs - wśrud np.10000 osób które zarejestrują się z twojego linka i dodadzą reklamę na swojej stronie zostaną rozlosowane pewne nagrody np.myszka, cd czy coś innego - na nagrody możesz przeznaczyć np. 100 zł , a twoje zyski na AdFreeStyle.pl napewno się zwiększą |