![]() |
Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł (/Temat-Nisza-PPA-staly-zysk-bardzo-malo-pracy-Koszt-tylko-7zl-74404) |
Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - Xaimeer - 12-08-2013 13:39 1.Nazwa przedmiotu : Nisza PPA (świetna konwersja oraz stałe zarobki) 2.Opis przedmiotu : Płacisz 7zł dostajesz nazwę działającej już dłuższy czas niszy z świetną konwersją. Nisza jest pod USA. W ostatnim miesiącu miałem 15 pobrań na zaledwie 210 kliknięć łącznie. Dzięki temu było sporo dni z konwersją na poziomie 20%. Na mojego bloga wchodzi bardzo mało osób a pobrania wchodzą jak nóż w masło, także jeśli poświęcisz trochę pracy, zrobisz bloga i wstawisz filmy na YT to na pewno zarobisz na tym dużo więcej niż ja. ZA DODATKOWE 2 ZŁ DAJE TREŚĆ BLOGA. Mając treść bloga i nisze podaną na tacy nie da się już tego nie wykorzystać. Nawet najbardziej początkujący powinien coś zarobić. MOJE ZAROBKI I WKŁAD PRACY: Z tej niszy zarobiłem 27$ od czerwca (w tym 17$ od połowy lipca a 9,44$ od początku sierpnia). Także można zauważyć delikatną tendencje wzrostową przy zerowym nakładzie pracy. Nic nie robiłem oprócz założenia bloga na wordpress i wstawienia jednego postu. Przez pewien czas miałem jeden film na YouTube, dawało to widoczne efekty, jednak potem moje konto zostało zbanowane (przez inny film) i nie chciało mi sie od nowa zabierać za YT. Więc przez 2,5 miesiąca poświęciłem zaledwie 20-30 minut. DLACZEGO SPRZEDAJESZ? Sprzedaje bo już definitywnie skończyłem zabawę z PPA, aktualnie korzystam z innej formy zarobku w internecie. Wpadłem na pomysł żeby sprzedać tą nisze skoro już nie będę jej używał a innym może się przydać ![]() RECENZJA: (13-08-2013 01:21)yazir napisał(a): Cóż, w porównaniu do "nisz Szamana" to niebo a ziemia 3.Zdjęcia : http://zapisz.net/images/682_nisza_screen.jpg - Nisza, 9,44$ do 12 sierpnia tylko dzięki tej niszy bo nie mam już innych linków. (Cena została podniesiona z 5zł na 7zł). http://zapisz.net/images/204_staty_bloga.jpg - Moj blog mało kto odwiedza a pobrania i tak wpadają ![]() 4.Kontakt : Priv na forum lub GG: 7223208 Jeśli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem na każde. 5.Cena : 7zł - nazwa niszy 9zł - nazwa niszy + treść mojego bloga Dlaczego taka cena? Sprzedaję za 7zł, żeby już przy pierwszym pobraniu większość kosztów się zwróciła. Pobrania z USA to zazwyczaj 1,53$ (na astrocash). Także jeśli wpadnie jedno pobranie (1,53$ = ok. 4,82zł) to masz 68% kosztów pokryte. Już po drugim pobraniu otrzymasz zysk ![]() Tak jak wcześniej zapowiadałem że przy dużym zainteresowaniu zwiększę cenę, tak też się dzieje. Cena wzrosła z 5zł na 7zł. Podwyższyłem tylko o 2zł więc mam nadzieje że nie będziecie bardzo zawiedzeni. Dziękuje za zainteresowanie moją ofertą. Ilość sztuk wciąż nie ustalona. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal lub zwykły przelew bankowy RE: Nisza PPA ( stały zysk, bardzo mało pracy). Tylko 5zł - bosman - 12-08-2013 13:52 Rezerwuje, zainteresowany ![]() RE: Nisza PPA ( stały zysk, bardzo mało pracy). Tylko 5zł - batman - 12-08-2013 13:52 tez znam ale trzeba miec wypozycjonowana w google jak kazda nisze aby cos z niej wpadlo takie cos to kazdy moze dac i to za darmo RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 5zł - Xaimeer - 12-08-2013 13:55 batman nie pasuje Ci to nie zaśmiecaj wątku, rozdawaj swoje nisze za darmo wszystkim. Ja chce zarobić. RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 5zł - surfer0700 - 12-08-2013 13:57 (12-08-2013 13:55)Xaimeer napisał(a): batman nie pasuje Ci to nie zaśmiecaj wątku, rozdawaj swoje nisze za darmo wszystkim. Ja chce zarobić. Każdy chce zarobić. Wyślij yazir'owi do recenzji. ![]() RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 5zł - Xaimeer - 12-08-2013 14:00 Mogę wysłać do recenzji, ale odrazu mówie że to nie jest poradnik, to tylko nazwa dającej zysk niszy. RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 5zł - DawidFB - 12-08-2013 14:11 to podeślij yazirowi lub surfeorowi nazwę a on powie czy da się coś na niej zarobić. RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 5zł - Xaimeer - 12-08-2013 14:34 Wątek obok mnie ktoś sprzedaje nisze za 500zł . Która na 579clicks ma 15 converted a potem dwa dni bez pobrań. U mnie za jedyne 5zł dużo większa konwersja, kwestia tylko dobrego wypromowania. Dałem już do recenzji RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 5zł - Rzeziu - 12-08-2013 14:46 Tak tylko napisałem jasno, że w sobotę sprawdzałem jak się niszą miewa i to jest zarobek z 1 dnia moja niszą polega na spamowaniu jeżeli nie spamujesz nie zarobisz. RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 5zł - Xaimeer - 12-08-2013 14:51 Spoko ![]() ![]() |