Socialclerks.com - darmowe lajki fb, wyświetlenia stron, twitter followers i więcej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Social Media (/Forum-Social-Media-356) +--- Wątek: Socialclerks.com - darmowe lajki fb, wyświetlenia stron, twitter followers i więcej (/Temat-Socialclerks-com-darmowe-lajki-fb-wyswietlenia-stron-twitter-followers-i-wiecej-74353) |
Socialclerks.com - darmowe lajki fb, wyświetlenia stron, twitter followers i więcej - Bolt - 11-08-2013 15:14 Chciałbym wam przybliżyć stronkę Socialclerks.com. Punkty zarabia się banalnie łatwo:
Możemy próbować z tą metodą na innych serwisach ale np w przypadku pinterest było jedno działające konto i zablokowana możliwość dodawania linków, a kont twitter i facebook nie przyjmują. Kont yt nawet nie szukajcie Kilka wskazówek co do serwisu:
-w profilu wybieramy kraj - możemy zmieniać go dowolną ilość razy. Jest to o tyle ważne że osoba dodająca link może wybrać opcję że będą go widziały osoby tylko z jego kraju. Dzięki temu gdy zbraknie nam linków np dla Polski, wybieramy USA, Niemcy czy inny większy kraj.-dodawanie swojej strony to prawdziwy mass traffic. Czasem strona zwiesi i zamiast 20 viewsow dostaniemy 150. Jak komuś to pasuje to polecam wybrac kraj USA zanim dodamy link. Możemy wybrać na przykład Francję i.. i liczyć na szczęście że przyciągniemy swoją uwagę francuza i zarobimy na nim ładne pieniądze -bardzo ładnie wchodzą lajki fb i followersi na twitterze. Dodatkowo raczej się nie zdarza że po tym jak polubią / zaczną obserwować to po jakimś czasie zrezygnują z obserwowania nas. Dzięki temu zyskujemy nasza publika tylko rośnie a efekty jak najbardziej są -dodawanie filmików yt - jakoś mnie to nie przekonało, mało viewsów z tego szło, myślę, że yt lepiej sobie tu odpuścić -warto w profilu dodać swoje zainteresowania. Niektórzy łączą przyjemne z pożytecznym i szukają linków tylko po swoich zainteresowań. Wybierz albo swoje albo te najbardziej popularne. No może nie próbuj z zainteresowaniami "Justin Bieber" czy "One direction". Nie zyskasz na tym raczej klienteli. No chyba że blog jest z tą tematyką ściśle powiązany no ale Podsumowując bardzo łatwo zyskać dużo łapek na fb lub followersów na twitterze. Jest to kluczowa sprawa docierać do większej publiki przy zarabianiu w necie więc warto poświęcić te 15 minut dziennie na klikanie i zdobywanie kredytów (zwłaszcza że nie musimy do tego używać nawet swoich kont) Jeśli możesz to zarejestruj się z refa, nie mam z tego wiele bo 200 kredytów ale zawsze to jakaś mała pomoc Link: http://www.socialclerks.com Reflink RE: Socialclerks.com - darmowe lajki fb, wyświetlenia stron, twitter followers i więcej - MaLiN - 08-10-2013 13:24 Próbuje ktoś z tego korzystać do promocji swoje strony, fanpage? Bo wchodzę w ustawienia itp. ustawiam akcję a tu nic, żadnego polubienia, żadnego wejścia. Co może być przyczyną? RE: Socialclerks.com - darmowe lajki fb, wyświetlenia stron, twitter followers i więcej - Pixel25 - 08-10-2013 15:12 Zapewne strony po dodaniu przechodzą weryfikację i są akceptowane bądź nie. Ja dodałem kilka fanpage ma jednym widzę kilka wyświetleń inne stoją. RE: Socialclerks.com - darmowe lajki fb, wyświetlenia stron, twitter followers i więcej - MaLiN - 10-10-2013 15:19 Ale od czego jest to zależne? A to nie jest tak, że dana strona, którą chcemy reklamować, musi mieć ileś tam polubień? |