Bot Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Bot Youtube (/Temat-Bot-Youtube-74349) |
Bot Youtube - elols - 11-08-2013 14:13 Witam. Chciałbym Wam przedstawić mojego bota do serwisu Youtube. Bot zawiera funkcję: - dodawanie max do 5 linków filmów - opcję : subskrypcja, polubienie filmu, polubienie komentarza danego użytkownika!!! - lista kont ładowana z pliku txt w formie "login:haslo" Bot działa stosunkowo szybko, chciałem aby działał najszybciej jak się da, lecz Youtube wprowadziło podczas lajkowania komentarza session_token, który znajduje się jedynie w obiekcie DOM, gdzie odczyt jest bardzo cięzki Na jednego użytkownika przypada ok. 10 sekund. Cena: 25 zł. Filmik przedstawiający działanie bota: (sugeruje jakość 720p ) [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=uU9IgzWM2XU[/my-youtube] Proszę o komentarze, opinie, a jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem, piszcie na PW. Pozdrawiam. RE: Bot Youtube - DeoRIP - 11-08-2013 14:19 Cena musi być podana w wątku bo inaczej temat pójdzie do kosza Taka mała rada RE: Bot Youtube - rozekrr - 11-08-2013 14:21 Takie małe pytanko, czy aby na pewno jest to Twojego autorstwa bot? Dlaczego jest w wersji angielskiej, jeżeli kierujesz go do sprzedaży dla polaków? RE: Bot Youtube - elols - 11-08-2013 14:26 Bot jest od zera pisany przeze mnie. A co do sprzedaży to kto powiedział, że kieruje sprzedaż tylko do Polaków? Zagraniczni kupcy też się znajdą, a poziom języka angielskiego w moim bocie jest trywialny. RE: Bot Youtube - rozekrr - 11-08-2013 14:36 Nie napisałem że poziom językowy jest duży Pytanie było z ciekawości, bo było już tu paru takich co to pobrali coś z zagranicznego a twierdzili że to ich. RE: Bot Youtube - elols - 11-08-2013 14:57 Rozumiem, lecz mogę zapewnić, że bot jest tylko i wyłącznie moim dziełem. RE: Bot Youtube - rozekrr - 11-08-2013 15:16 Brakuje mi kilku opcji jak: - komentarze - minusy - flagowanie - automatyczny upload filmów z dysku, na wybrane konto Pomyśl nad tym Bot Youtube - surfer0700 - 24-09-2013 03:26 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |