Matura Gram i zdam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Matura Gram i zdam (/Temat-Matura-Gram-i-zdam-74338) |
Matura Gram i zdam - Szakoo - 11-08-2013 11:47 Maturalny Quiz Operonu. Rejestracja:http://matura.gramizdam.pl/r_WNSP Za poprawne odpowiedzi na pytania dostajemy punkty, które możemy później wymienić na nagrody. Dodatkowy mnożnik punktowy otrzymujemy za rejestrowanie zdrapek z książek operonu O co chodzi z tymi kontami i kodami? Rodzaj konta jest uzależniona od wartości mnożnika. Każdy użytkownik wchodzi do gry z mnożnikiem 1. Wartość mnożnika możesz podwyższać rejestrując kolejne kody z testów lub vademecum. Rodzaj konta wpływa na dostępność nagród. Poniżej tabela przedstawiająca wartość kodów oraz rodzaje kont. Ile razy dziennie mogę grać w QUIZ? Na podstronie „Wejdź do gry” możesz wybrać dwie opcje: treningową lub grę o punkty. Wybierając opcję „trening” – możesz potrenować swoją wiedzę, ale punkty z tych gier nie są doliczane do punktów na Twoim koncie. W ciągu doby możesz podjąć 15 prób treningowych. Wybierając opcję „Gra o punkty” – grasz i zdobywasz punkty, które są naliczane na Twoim koncie, przy czym w ciągu doby możesz zagrać w 7 gier, z których punkty będą naliczane na Twoim koncie. Liczba niewykorzystanych prób z jednej doby, nie przechodzi na kolejną. Rejestracja:O co chodzi z tymi kontami i kodami? Rodzaj konta jest uzależniona od wartości mnożnika. Każdy użytkownik wchodzi do gry z mnożnikiem 1. Wartość mnożnika możesz podwyższać rejestrując kolejne kody z testów lub vademecum. Rodzaj konta wpływa na dostępność nagród. Poniżej tabela przedstawiająca wartość kodów oraz rodzaje kont. Ile razy dziennie mogę grać w QUIZ? Na podstronie „Wejdź do gry” możesz wybrać dwie opcje: treningową lub grę o punkty. Wybierając opcję „trening” – możesz potrenować swoją wiedzę, ale punkty z tych gier nie są doliczane do punktów na Twoim koncie. W ciągu doby możesz podjąć 15 prób treningowych. Wybierając opcję „Gra o punkty” – grasz i zdobywasz punkty, które są naliczane na Twoim koncie, przy czym w ciągu doby możesz zagrać w 7 gier, z których punkty będą naliczane na Twoim koncie. Liczba niewykorzystanych prób z jednej doby, nie przechodzi na kolejną. ZAPRASZAM i PROSZĘ O REJESTRACJE Z MOJEGO LNKA. RE: Matura Gram i zdam - patrice0407 - 12-08-2013 09:55 zarejestrowałem się z refa a gdzie jest ta podstrona ze spisem nagród, bo nie mogę jej znaleźć RE: Matura Gram i zdam - badii - 12-08-2013 10:43 poszlo z refa dobre pytanie, mozna wiele zapamietac RE: Matura Gram i zdam - LeMarian - 12-08-2013 18:49 zobacz regulamin Lista Nagród proponowanych w Serwisie jest zmienna. Informacja o Nagrodach jest aktualizowana do 15 każdego miesiąca. . RE: Matura Gram i zdam - weronid16 - 15-08-2013 11:37 czy ktos wygrał tu cos ? RE: Matura Gram i zdam - kamil2034 - 20-08-2013 14:37 Tu w ogóle da się coś wygrać? Matura Gram i zdam - Klin - 31-01-2015 14:48 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |