Działające i płacące sieci cpm - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Działające i płacące sieci cpm (/Temat-Dzialajace-i-placace-sieci-cpm-74329) |
Działające i płacące sieci cpm - patryk006 - 10-08-2013 23:20 Poszukuję działających sensownie i w miarę szybko sieci cpm. Chwilowo nie mogę powiedzieć więcej na temat ruchu bo to wyjdzie w przeciągu następnego miesiąca. Target różny raczej cały świat niż polska. Najważniejsze aby nie ładowała się w nieskończoność otwierając przy tym 15 ukrytych reklam w ramkach. Jeśli podrzucicie coś sensownego co mnie zainteresuje i jeszcze mnie tam nie ma to rejestruję się z reflinka, mogą być strony z wymaganiami dotyczącymi ruchu/ ilości uu miesięcznie. RE: Działające i płacące sieci cpm - Yogii - 10-08-2013 23:35 cpm leader mam go na blogu mimnimum 5$ - jak przekroczysz minimum placi automatycznie na pp ustawiamy unikalne wizytu lub nie unikalne wstawiamy na bloga kod a potem tylko ogladamy statystyki) jak by co zapraszam po reflinka RE: Działające i płacące sieci cpm - patryk006 - 11-08-2013 00:54 (10-08-2013 23:35)Yogii napisał(a): cpm leader stawki dla niektórych krajów ma naprawdę żenujące ale da się przeżyć jednak trochę długo się ładują niektóre reklamy od nich RE: Działające i płacące sieci cpm - Yogii - 11-08-2013 01:02 10 sekund musi być reklama aby na zaliczyło żenujące.....fakt ale ja osobiście nic bym nie płacil np bamgladeszowi itp promuje w tier1 i jestem RE: Działające i płacące sieci cpm - patryk006 - 11-08-2013 12:10 (11-08-2013 01:02)Yogii napisał(a): 10 sekund musi być reklama aby na zaliczyło bagladesz bangladeszem ale dania, turcja, ukraina, szwecja, czechy ? 1.5 centa za 1k ? po co w ogóle akceptować ruch z takich krajów skoro płaci się takie stawki RE: Działające i płacące sieci cpm - Yogii - 11-08-2013 12:21 10 sekund jak byk stoi RE: Działające i płacące sieci cpm - mistrzseo - 12-08-2013 11:56 ja Polecam CPM24.pl Płaci za wsze czas, choc stawki mogłyby byc większe. tym bardziej że to Polscka sieć cpm chyba najwieksza i najstabilnijsza RE: Działające i płacące sieci cpm - patryk006 - 20-08-2013 17:52 Cpm24 jestem Dobra odświeżam temat i trochę więcej co mogę powiedzieć na temat ruchu na razie około 150 uu dziennie, 600 wejść dziennie, wejścia z całego świata (w sumie spory % z usa) Będzie zapewne większy ruch tylko trzeba trochę czasu, a ja dalej w sumie nie mam dobrych sieci cpm, na google chyba mi wychodzi największy wskaźnik cpm i zarobki (nie licząc nawet kliknięć) ale wiadomo google wybiera kogo chce a jak nie podoba mu się twoja osoba/konto/ruch/strona to zagrażasz reklamodawcom i nara RE: Działające i płacące sieci cpm - venzer - 21-08-2013 10:00 Ja od siebie polecam opcje którą oferuję adf.ly banner wyświetla się na górze strony ale stawki są najwyższe w porównaniu z innymi programami na obecnym rynku. Wiejec info w sygnaturze. Działające i płacące sieci cpm - Hybrid1990 - 13-06-2021 18:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |