![]() |
Boks od Złego_Szeląga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Boks od Złego_Szeląga (/Temat-Boks-od-Zlego-Szelaga-74325) |
Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 10-08-2013 22:52 Nie wiem ilu forumowiczów interesuje się tą jakże widowiskową dyscypliną sportu, jednak na boksie można całkiem dobrze zarobić. Siedzę w temacie już kilka lat, mam swoje źródła i orientujących się w temacie znajomych. Typy będę oczywiście dodawał z pewnym wyprzedzeniem, aby każdy kto chce mógł też zagrać. Myślę, że już za tydzień zaczniemy ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - GrzesiX - 10-08-2013 23:48 Boks to moja pasja można powiedziec, a na pewno sport number one! Szkoda tylko że gale boksu są tylko w soboty, a te ze Stanów w nocy z soboty na niedzielę + czasami w piątek jakaś gala zwykle z Rosji. No i kursy są niskie (walka Floyda, Haye'a, Vladimira) a obstawianie w ktorej rundzie bedzie KO/TKO jest po prostu grą w chybił-trafił. Czasami (rzadko) można trafić jakiś ciekawy kurs, np. obecnie Kovalev-Cleverly Marquez-Bradley Boks oplaca sie grac na LIVE czasami. Ostatnio w walce Argentyńczyka, punchera Matthyse z koksiarzem Petersonem. Ten drugi zaliczył knockdown, a kurs na wydarzenie ,,Czy wytrzyma do końca? - NIE" wynosił 1,83. Lamont padł na deski i już nie wstał w kolejnej rundzie... ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - whysoserious - 11-08-2013 12:43 Dobry kurs był live ostatnio jak Czagiyev mocno obijał Włodarczyka w pierwszych rundach Po knock-downie w 3 rundzie był chyba 2 cyfrowy i strach było brać, bo Krzychu wyglądał jakby zaraz miał leżeć. A potem Diablo się obudził a Czagijewa położył spać, komentator tylko stwierdził "eta wsio" ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 17-08-2013 15:38 Trochę musztarda po obiedzie, ale warto wspomnieć na przyszłość Pewnie oglądaliście Szpilkę? ![]() Co do Artura mam bardzo mieszane uczucia dlatego bałem się stawiać, zwłaszcza, że kursy były koło 1.25 Mike odgrażał się, że dobrze się przygotuje, ale szału z jego strony nie było. U Szpilki minusy na przyszłość - Dziurawa obrona (wchodziło trochę ciosów, a Mollo jest solidny, ale nie jest wirtuozem techniki i szybkości) - Szczęka średnia, nie szklanka, ale też nie jakoś mega mocna - Czasami niepotrzebnie zatrzymuje się na środku ringu. Póki dobrze się ruszał na nogach to szło mu dobrze i pewnie punktował. Ale cieszy zwycięstwo rodaka. Ciekawe jaki kolejny przeciwnik ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - GrzesiX - 17-08-2013 23:12 Szpilka to balon medialny i pewnego poziomu po prostu nie przeskoczy - poziomu przeciętności... Fonfara również zaskoczył mnie in minus... Spodziewałem się lepszego boksu w wykonaniu ,Księcia'. Walczyl statycznie, jakby spiety, jakby przetrenowany. Hiszpan rzucal nim jak szmaciana lalą, na szczescie jeden cios zadecydowal o wszystkim. Nie zmienia to faktu ze caly przebieg walki wygladal po prostu ŹLE i nie widze Polaka z topem wagi polciezkiej. Hopkins ogrywa Fonfare jak dzieciaka, a Kovalev konczy robote w kilka rund. Swoja droga, absurdalny kurs na Kovaleva - 1,90 Rosyjski czołg przejechał dzisiaj Cleverlyego jak tylko ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 19-08-2013 11:00 Strasznie żałuję, że nie zaryzykowałem i nie postawiłem na Kowaliewa. Swoją drogą jeśliby doszło do walki Hopkins - Kowaliew, to moim zdaniem B-Hop wcale nie byłby bez szans ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - sebens - 19-08-2013 17:02 Szeląg, a tutaj przypadkiem nie miałeś podawać typów na boks? RE: Boks od Złego_Szeląga - mareczek - 19-08-2013 18:19 (19-08-2013 17:02)sebens napisał(a): Szeląg, a tutaj przypadkiem nie miałeś podawać typów na boks? Dokladnie, chcialem to napisac ale sebens mnie wyprzedzil. W 1 poscie napisales "Typy będę oczywiście dodawał z pewnym wyprzedzeniem, aby każdy kto chce mógł też zagrać." Wyprzedzenia zadnego nie widze w pisaniu po walce 'Ah szkoda ze nie obstawilem, a czulem ze wygra' Skoro niby na tym da sie dobrze zarobic to czemu nie obstawiasz tych walk? RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 26-08-2013 22:27 No i potypujemy ![]() Na początek najgorętsza gala tego roku Floyd vs Canelo Jednak zajmiemy się nie główną walką, a starciem Danny Garcia vs LM Matthysse Porównanie zawodników: LMM uchodzi za bardzo niebezpiecznego punchera, wręcz kilera. Tylko dwie walki nie wygrane przez nokaut i w obydwóch przegrał (walki wyrównane i sporo osób widzi tutaj przekręty). Szybkościowo nie jest nadzwyczajny jednak bardzo silny i świetnie skraca ring. Nokautujące ciosy z obu rąk. Zrobiło się o nim głośno po ostatnich dobrych walach i brutalnych nokautach Danny - niedoceniany mimo unifikacji pasów. Po zwycięstwie z faworyzowanym Khanem zaczął być traktowany bardziej poważnie. Nie jest ani cudownym technikiem, ani szczególnie silny, jednak solidny i niebezpieczny (firmowe lewe sierpy) Kolejna kwestia - zwycięzca może zmierzyć się z Floydem w następnej walce. Jak wiadomo FMJ po ostatniej słabszej sprzedaży ppv z Guerrero musi mieć teraz popularnych przeciwników. Danny w stanach jest raczej za topką najpopularniejszych bokserów. LMM jest bogiem w Argentynie, ale Argentyńczycy to nie meksykanie i nie generują aż takich wpływów z ppv. Biznesowo optymalne byłoby zwycięstwo Lucasa i ciężki nokaut - wtedy Floyd mierzyłby się ze straszliwym puncherem, który może powalić go jednym ciosem. Ostatnia sprawa - Lucas ostatnio sporo wypowiada się w mediach. Dawniej tego nie robił. Możliwe, że stresuje się walką i pokaże się z gorszej strony. Jak wyglądają kursy? https://sports.bwin.com/pl/sports#eventId=3267701&leagueIds=358&preferredCategoryIds=&preferredTemplateIds=&sportId=24 Będę ryzykował Dannego na punkty (kurs 6.0) jeśli przetrwa cały dystans to wypunktuje Lucasa ![]() RE: Boks od Złego_Szeląga - Zły_Szeląg - 07-09-2013 18:27 Arreola vs Mitchell Seth ma szklankę i dziurawą obronę. Po jego stronie jest tylko siła ciosu. Warunki podobne. Arreola ma duże doświadczenie i "twardy łeb". Potrafi też mocno uderzyć. Po jego sylwetce widać, że miał bardzo poważny obóz przygotowawczy. typ Arreola @1.38 Weszło już w pierwszej rundzie ![]() |