![]() |
Forumowa loteria - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Forumowa loteria (/Temat-Forumowa-loteria-74304) |
Forumowa loteria - Captain - 10-08-2013 14:34 Mam taki pomysł. Może by zorganizować forumową loterię, która polegałaby na tym, że każdy uczestnik wpłacał by określoną kwotę, powiedzmy 1zł jakieś zaufanej osobie (najlepiej adminowi ewentualnie moderatorowi), a następnie cała ta pula trafiałaby do jednego szczęśliwca który zostanie wylosowany w jakimś losowaniu (byłaby to oczywiście jedna z osób biorących udział w loterii). Mogłoby się to odbywać cyklicznie, np co miesiąc. Co wy na to? Głupi pomysł, czy może jednak fajny? RE: Forumowa loteria - bosman - 10-08-2013 14:39 Już to proponowałem, według mnie super pomysł, ale na tym forum są tacy którzy nawet są gotowi pójść na policje ![]() ![]() Proponuje za to loterie FG (w końcu nie jest to kasa sama w sobie) ![]() RE: Forumowa loteria - marcel_kk - 10-08-2013 14:52 Dobry pomysł, zawsze to jakieś urozmaicenie RE: Forumowa loteria - kleomenes - 10-08-2013 14:55 Niby jak takie losowanie miało by wyglądać ? Bo chyba nie na własną rękę ? ![]() Forumowa loteria - Coristo - 10-08-2013 14:58 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |