![]() |
Strategie Czasu Rzeczywistego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PC (/Forum-PC-142) +---- Wątek: Strategie Czasu Rzeczywistego (/Temat-Strategie-Czasu-Rzeczywistego-74219) |
Strategie Czasu Rzeczywistego - LordBeaK - 09-08-2013 09:15 Siema. Znalazłem ostatnio starego lapka. Były na nim zainstalowane 3 gry: - Celtic Kings - Legion - Sparta Czy ktoś grał i czy może mi podać podobne gry. To są strategie czasu rzeczywistego. Najlepiej, żeby mi chodziły na lapku z 2008. RE: Strategie Czasu Rzeczywistego - kasass - 09-08-2013 09:31 prędzej chyba znajdziesz gdzies na internecie niż ktoś tutaj odpowie RE: Strategie Czasu Rzeczywistego - LordBeaK - 09-08-2013 10:30 Szukałem. I wyskakiwały albo te albo nowe. A może tutaj kogoś interesują takie gry więc pytam. RE: Strategie Czasu Rzeczywistego - DeI - 24-09-2013 14:31 Stare gry strategiczne (uwaga podam niekoniecznie czasu rzeczywistego) too: Dungeon Keeper 2 lub starszy Anno 1602 Sim City 3000 Sudden Strike 2 albo starszy Blitzkrieg 2 albo starszy Kozacy Europejskie Boje American Conquest Red Alert 2 albo coś innego z serii Command and Conquer Europa Universalis 2 Medieval Total War, Shogun Total War Commandos (możliwe że nazwa inna ale wydaje mi się że to byli Commandosi) Star Craft stary |