Typy od Ziemniakka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typy od Ziemniakka (/Temat-Typy-od-Ziemniakka-74188) |
Typy od Ziemniakka - Ziemniakk - 08-08-2013 18:02 Witam wszystkich bardzo serdecznie, jestem tu nowy i otworze sobie temat w tym dziale. Obstawianiem meczy zajmuje się juz kilka lat, posiadam doświadczenie itd, typy nie będą wyssane z palca, kazdy jest dokladnie przeanalizowany. Pamiętajcie typy gracie na SWOJĄ odpowiedzialność, żeby potem nie było, "przegrałem przez Cb" czy cos w tym stylu GL RE: Typy od Ziemniakka - Ziemniakk - 08-08-2013 18:03 #1 Liga Europejska Thun - Hacken 1 połowa Thun @2,20 GL ! RE: Typy od Ziemniakka - Ziemniakk - 08-08-2013 18:04 #2 Pograny mam takze tenis, grają już na live 2-2 w gemach Trungelliti - Garin 1 set Trungelliti @1.9 RE: Typy od Ziemniakka - mareczek - 08-08-2013 19:39 forum.bukmacherskie.com polecam, nikt tu nie bedzie gral twoich typow, rzadko ktos zaglada. ps 2 typy nie weszly, nic tam nie mowie, ale chcialbym zobaczyc twoje analizy do tych typow, bo wedlug mnie nie mialy zadnych szans na wejscie. A tak wgl moznaby zobaczyc jakies ssy wygranych czy archiwum moze? RE: Typy od Ziemniakka - GrzesiX - 08-08-2013 21:03 Mnie sie wydaje ze dzial bukmacherstwa tutaj i tak jest o duzo bardziej rozwiniety niz byl rok temu RE: Typy od Ziemniakka - Ziemniakk - 08-08-2013 21:47 Mareczek głównie gram live i wtedy fajne kursiki wchodza Typy od Ziemniakka - Hybrid1990 - 01-07-2018 21:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |