![]() |
Problem z psem - Pomocy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Problem z psem - Pomocy! (/Temat-Problem-z-psem-Pomocy-74148) |
Problem z psem - Pomocy! - Boguśś - 07-08-2013 21:38 Hej, powiem krotko i na temat jaki mam problem z psem. Mam labradora ma 5lat i 2/3 miesiace jakos tak i od kwietnia tego roku moze maja zaczal sobie wygryzac siersc na grzbiecie. Bylem z nin u weta, powiedzial ze to alergia, dal zastrzyk i mialem isc na kolejne. 1 zastrzyk zadzialal przestal sie gryzc, po kolejnych zaczela odrastac siersc. PO zastrzykach ktore sie skonczyly znowu zaczal sie gryzc i ta siersc ktora odrastala znowu wygryzl. Poszedlem znowu w wczerwcu/lipcu zbad probki i nic tam nie wykryl z probek ktore pobral, i mowi ze to allergia. Dostal zastrzyk znowu i jakies tabletki przepisal, podzialalo a potem znowu zaczal wygryzac. Rodzice chcs go uspic ale ja sie nie.zgadzam bo sie przywiazalem do niego i to bardzo! Poradzcie jak mu pomoc aby go nie uspic.. RE: Problem z psem - Pomocy! - zabajka - 07-08-2013 21:43 to nie allergia to klasyczny objaw raka skóry u zwierząt, uśpienie to złagodzenie jego męczarni które czekają zwierzę jak zaczną się przeżuty RE: Problem z psem - Pomocy! - Boguśś - 07-08-2013 21:48 Taa raka. badania nie wykazaly tego.. Wiec nie pieprzyc glupot!! uspic go nie uspie zabardzo go kocham ! RE: Problem z psem - Pomocy! - zabajka - 07-08-2013 21:52 no to wierz dalej badaniom a skoro jesteś mądrzejszy to nie płacz tutaj skomląc o pomoc skoro otrzymujesz odpowiedź a i tak wiesz lepiej RE: Problem z psem - Pomocy! - Boguśś - 07-08-2013 22:03 Przyszedl ten co posty nabija.. Badania przeprowadzal u sb i w laboratorium bo wyslal i czekm na wyniki. Wyczytalem ze to moze byc allergia na karme itd. niech sie najlepiej wypowie ktos to sie zna lub mial doczynienia z czyms podobnym Niech swiaak tu postow nie nabija jak sie nie zna RE: Problem z psem - Pomocy! - bosman - 07-08-2013 22:05 NA PEWNO GO NIE USYPIAJCIE. Pewnie ktoś może go przyjąć i zająć (wiele dziadków, babek ma za dużo czasu ![]() RE: Problem z psem - Pomocy! - Boguśś - 07-08-2013 22:09 Bosman - ja go nie uspie bo zabardzo go kocham. Jest z nami ponad 5 lat wiec nie ma mowy. Jutro pojde bez niego do wetryniarza i to 2 i popytam i zobacze co powiedza. on ma tylko grzbiet troche wygryziony.. RE: Problem z psem - Pomocy! - Kaiteu - 07-08-2013 22:13 Uśpienie to ostateczność. Może faktycznie ma na jakiś składnik uczulenie. Idź raz jeszcze do innych , weź psa niech zobaczą. Wierzę że bd ok. Sam bym nie uśpił psa . RE: Problem z psem - Pomocy! - bosman - 07-08-2013 22:15 Boguśśś, sam mam psa więc wiem jak to jest ![]() Spróbuje poszukać na ten temat jak najwięcej informacji, jak coś sie uda znaleźć dam znać na PW, albo tutaj (sporóbuje). Od jutra zaczne + wypytam u siebie weterynarza (ogarnięty gościu). Pozdro! RE: Problem z psem - Pomocy! - Stalmer - 07-08-2013 22:23 Mój kolega też miał psa który wygryzał sobie sierść. Z tego co pamiętam dostał jakąś maść, którą się smrowało te miejsca i po jakimś czasie było ok. |