Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne (/Temat-Tremorgames-zbieraj-punkty-i-wymieniaj-na-gry-steam-origin-i-inne-74039) Strony: 1 2 |
Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - red3vil - 06-08-2013 07:24 Witam serdecznie. Chciałbym przedstawić wam serwis na którym zdobywamy punkty poprzez wypełnianie ofert sponsorów (supersonicads, superrewards, sponsorpay itd.). Punkty możemy wymienić na gry steam, origin i innych oraz kupony na gry do różnych serwisów. Punkty wbrew pozorom zdobywa się łatwo na ofertach sms ( ok. 500-900 pkt, gdzie counter strike: condition zero kosztuje 2250 pkt). Punkty można wymieniać na setki (jak nie tysiące) gier różnego gatunku, są również najpopularniejsze tytuły takie jak: gta4, far cry 3, battlefield 3, need for speed: shift, tes: skyrim... Zarejestrowałem się tam w dniu 18.07.13r, a już wymieniłem punkty na gry o wartości $259. A teraz czas na przedstawienie kilku dowodów, iż serwis jest wypłacalny. Screen ze stronki ( który niektórzy chcą zobaczyć a niektórzy powiedzą że ten nic nie znaczy.) Widać na nim kiedy się zarejestrowałem, jakie gry kupiłem, pokazane klucze steam (oczywiście użyte już) gier ciąg dalszy.... Dla niedowiarków, zamieszczam screen mojego konta steam, z aktywowanymi już grami. Ok. To by było na tyle z tłumaczenia. Teraz linki: Czysty: http://www.tremorgames.com Reflink(Rejestrując się z niego, dostajesz ode mnie +1 do reputacji, pomoc w serwisie (PW) oraz po zdobyciu 10kpkt grę o wartości 10% zdobytych pkt.): http://www.tremorgames.com/?ref=96643 Pozdrawiam, i życzę dużej ilości pkt! RE: Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - mafiss - 06-08-2013 08:24 Zarejestrowany z refa Jakby co to pisz na GG 46090091 RE: Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - darkmatthew - 06-08-2013 09:13 Było RE: Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - red3vil - 06-08-2013 09:16 Bez dowodów, dawno temu. RE: Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - Stworkowaty - 06-08-2013 10:29 Ale regulamin to regulamin, być było więc do kosza. I jak bez dowodów jak w temacie były screeny nagród ? : ) RE: Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - kasass - 06-08-2013 11:00 heyah startery tez sie przyjmuja ?? RE: Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - red3vil - 06-08-2013 13:14 Przyjmują, przujmują. Chyba tylko 2 oferty mi wyrzuciło RE: Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - kasass - 06-08-2013 13:29 no ok to co jak mam te startery z heyah a oferty sa plus,play,t-mobile i orange i trzeba zaznaczyc RE: Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - kasass - 06-08-2013 13:31 hmmm i powiem mi ktos czemu zrobilem 4 oferty i bylo dziekuje to jak u matomach trzeba wyslac jakis dowod ?? sry ze tamtego nie zedytowalem ;/ RE: Tremorgames - zbieraj punkty i wymieniaj na gry steam/origin i inne - miniek9090 - 06-08-2013 13:39 @up 1. Nie pisz post pod postem. 2. Zaznacz po prostu T-mobile i kod przyjdzie. 3.Nie rób ofert matomy tylko SponsorPay i SuperSonic , je najlepiej zalicza |