Rozwinięty Fan Page - FaceBook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Rozwinięty Fan Page - FaceBook (/Temat-Rozwiniety-Fan-Page-FaceBook-73975) |
Rozwinięty Fan Page - FaceBook - PolskiSkill - 04-08-2013 22:29 1.Nazwa przedmiotu : Fan Pejdż - FB 2.Opis przedmiotu : Rozwinięty Fan Page na serwisie społecznościowym Facebook, już ponad grubo 7 tyś like. Fani zostali zdobyci przez moją ciężką pracę oraz zaangażowanie np. wrzucanie dobrych postów i nie tylko! Tematyka to głównie Humor, więcej info pod kontaktem. Dodam jeszcze na koniec że statystyki są tylko na plusie! 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW & GG: 47219630 5.Cena : Do Uzgodnienia! 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew. Dałem nawet Fan Page do wyceny, aby zobaczyć ile za taki fan page mogę otrzymać były kwoty w przedziałach nawet do 400zł lecz oczywiście gwarantuje że za takie kosmiczne kwoty nie sprzedam! Sprzedaje z powodu, gdyż nie mam czasu na prowadzenie tak dobrego fan page a nie może się zmarnować! Rozwinięty Fan Page - FaceBook - surfer0700 - 04-08-2013 23:03 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |