![]() |
Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock (/Temat-Potwierdzenia-zdobycia-nagrod-oraz-styczniowy-restock-739) |
Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Nyscerion - 05-01-2010 14:55 Doczekaliśmy się, dziś w godzinach nocnych doszły pierwsze potwierdzenia zdobycia nagród podczas ostatniego Restocku. Nagrody powinny zostań wysłane do końca tygodnia, czasz oczekiwania na dostarczenie to 14-21 dni, paczki wysyłane są do Europy, gdy Lockerz wyślę nagrodę zostaniemy o tym poinformowani na E-mail. Lockerz przeprasza za błędy które wystąpiły podczas grudniowego Restocku, jak i również za godzinę o której się odbył. Zespół Lockerz robił wszystko co w ich mocy aby obiecany przez nich Restock odbył się przed końcem roku, o błędach wynikłych z tego faktu można przeczytać w: Ostatni Restock, informacje. Jeżeli miałeś problemy z wpisaniem swojego pełnego adresu lub numeru telefonu proszę upewnij się, że właściwe dane znajdują się w zakładce ?Settings?. Będziesz poinformowany E-mailem jeśli będą problemy z twoim adresem dostawy. Wszystkie legalnie zdobyte punkty pozostaną na twoim koncie przez 12 miesięcy od daty której zostały zdobyte. Restocki trwają tylko chwilę i są robione co miesiąc, gdyż strona jest w fazie beta. Ostatecznie gdy Lockerz w pełni wystartuje na początku 2010 roku, nie będzie już żadnych restocków! Nagrody będą dostępne przez cały czas, jednakże będą one kosztowy więcej PTZ. Będzie o wiele więcej sposobów na zarabianie PTZ, dzięki temu uzbieranie większej ilości punktów nie będzie stanowiło problemu. Lockerz jest pewien że w przyszłości wszyscy dostaną swoją upragnioną nagrodę. W styczniu nastąpi jeszcze jeden Restock z bardziej atrakcyjnymi nagrodami niż dotychczas, aczkolwiek należy pamiętać że takie same przedmioty nie będą wracać z miesiąca na miesiąc. Najprawdopodobniej będą dostępne najpopularniejsze przedmioty z poprzednich Restocków, jak i niespodzianki. skomentuj na blogu: http://lockerzlist.pl/, Lockerz RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Czarny767 - 05-01-2010 19:04 hmm. to kiedy mozna sie spodziewac Restocku.? mam 170 ptz i nic nigdy nie zamowilem :/ I czekam na rectock RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Kilol - 05-01-2010 19:10 Jak na razie brak info. o restocku. Wiadomo tylko, że będzie w styczniu. ![]() RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - wezox - 05-01-2010 19:10 STYCZEN moze w połowie poczekamy zobaczymy RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Zythus - 05-01-2010 19:19 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... [5 minut później]...EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe...[10 minut później]...EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ekhu ekhu ekhu. Będzie jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat, sto lat niech żyją nam. LOOOOOOCkerz LOOOOOCkerz, LOCKERZ niech ŻYJĄ NAM!!!! TADAMMMM ![]() ![]() I będą najpopularniejsze nagrody. Czyli na pewno WII i PSP. i będzie taki ostatni restock. JUPI JEJ JUPI JEJ ![]() ![]() RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - RAQ - 05-01-2010 20:22 Oby było jak najwięcej PSP, WII itd. , ![]() ![]() RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - mikobro - 05-01-2010 20:58 I moze frytki do tego xDDD No wiadomo ze tak by by bylo najlepiej ![]() ![]() ![]() RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - polini89 - 05-01-2010 22:18 Mam pytanko? Czy ja dostanę także potwierdzenie mailem, że dostanę koszulkę jeżeli po aktualizacji zostałem z-list member? Jeżeli są gdzieś te informacje to z góry przepraszam ale ja świeży jestem ![]() RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Qrinq - 05-01-2010 22:58 Moze i byc nawet o 5 rano byle nie w godzinach kiedy ludzie siedza w szkolach, na uczelniach i w pracy. RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - D90Tychy - 05-01-2010 23:39 a skąd Oni będą wiedzieć czy Ty siedzisz teraz w pracy, czy nie itp. ? Także oczekuje Restocku - Także jestem nowy i jak większość ludków nic jeszcze nie zamówiłem ;( POzdro |