Problem Neobux. Mini Jobs - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312) +---- Wątek: Problem Neobux. Mini Jobs (/Temat-Problem-Neobux-Mini-Jobs-73894) |
Problem Neobux. Mini Jobs - iskrzyk - 03-08-2013 15:33 Siemka, mam taki mały problem z mini jobs. Na neobux jestem od trzech dni, no i od tego czasu miałem w mini jobs jedynie dwa taski które dało się zrobić. A obecnie mam przez cały dzień jeden task nie do zrobienia, mam na myśli że jest "1 available" więc nie da się tego zrobić. Siedziałem od godziny 18 do godziny 6 rano i żaden nowy task się nie pojawił. Więc teraz pytam jak temu zaradzić ? RE: Problem Neobux. Mini Jobs - makingmoney - 03-08-2013 16:54 ... RE: Problem Neobux. Mini Jobs - iskrzyk - 03-08-2013 17:09 Oki. Dzięki. A dla jasności ile muszę czekać na jakieś taski ? ^^ RE: Problem Neobux. Mini Jobs - adrianos - 04-08-2013 10:29 adalert mozesz pobrac i zainstalowac wtedy beda cie informowac o mini jobs RE: Problem Neobux. Mini Jobs - iskrzyk - 04-08-2013 11:37 Dobra sam znalazłem odpowiedź. Wina jest po stronie IP. Na polski IP mam max 3 taski nie do zrobienia, lecz gdy zmieniłem ip mam ich tyle że nie wiem które robić, no i wszystkie są aktywne. |