Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! (/Temat-Sposob-na-duza-ilosc-fanpagy-sposoby-na-zarabianie-na-nich-73827) Strony: 1 2 |
Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - damianlod - 01-08-2013 23:49 1.Nazwa przedmiotu : Sposób na władanie duża ilością fanpagy + sposoby na zarabianie na nich 2.Opis przedmiotu : Jest to mój autorski poradnik, dzięki któremu będziesz mógł dodawać posty na wielu fanpegach. Sam mam pod sobą około 400 k lików. Nie jest to sposob na rozkrecenie swojego fp, lecz na dostanie tworcy tresci. Mozecie wtedy spokojnie dodawac posty i zarabiac. Ja mam około 300-400 zł dziennie z fejsa, w poradniku uwzglednie programy, na ktorych zarabiam pieniadze. Dam do nich link, napisze, o co w nich chodzi i powiem Wam, jak zachecic ludzi, aby wchodzili w Wasze linki, a Wasz budżet rósł. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW 5.Cena : 100 Zł, lub jakiś fanpage minimum 30k like. Tak, dziwne, ze chce fp, a sprzedaje na nie sposob, ale nie mam zadnego fp swojego. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew bankowy Yazir ocenia poradnik RE: Chcesz mieć dużo fanpagy na FB? Sprawdzony sposób! - Komet - 01-08-2013 23:59 oddaj do recenzji komus z ekipy, inaczej raczej chetni sie nie znajda RE: Chcesz mieć dużo fanpagy na FB? Sprawdzony sposób! - damianlod - 02-08-2013 00:09 jak to zrobic? RE: Chcesz mieć dużo fanpagy na FB? Sprawdzony sposób! - MartinS - 02-08-2013 00:28 Napisz do surfer0700 lub do yazir'a. RE: Chcesz mieć dużo fanpagy na FB? Sprawdzony sposób! - damianlod - 02-08-2013 00:30 juz napisalem yazir zabiera sie za testowanie do poradnika dodam programy na ktorych zarabiam RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - DeoRIP - 02-08-2013 01:31 Zaciekawiło mnie oby była pozytywna recenzja. RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - Boguśś - 02-08-2013 04:24 te zaciekawilo. Oby bylo pozytywnie po recenji RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - mikiniki - 02-08-2013 05:21 Jak będzie ok Biorę Pozdrawiam RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - cassh23 - 02-08-2013 07:50 Proponują autorowi usunięcie oferty sprzedaży RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - kuba48 - 02-08-2013 07:59 I gdzie ta recenzja? |