Gazetka LFE #KONKURS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Gazetka LFE #KONKURS (/Temat-Gazetka-LFE-KONKURS-7375) |
Gazetka LFE #KONKURS - Tidus - 20-05-2010 16:22 Witam. Jako iż gazetka narazie jest w przygotowaniach postanowiłem zorganizować krzyżówkę. A więc tak : Nagrody Osoba która najszybciej napisze rozwiązania : 4 emaile oraz 2 reputy Osoba która napisze rozwiązania jako druga : 3 emaile oraz 2 reputy Osoba która napisze rozwiązania jako trzecia : 2 emaile oraz 2 reputy Osoba która napisze rozwiązania jako czwarta : 1email oraz 2 reputy Osoba która napisze rozwiązania jako piąta : 1 email oraz 1 reput Osoba która napisze rozwiązania jako szósta : 1email oraz 1 reput Osoba która napisze rozwiązania jako siódma : 1email oraz 1 reput Emaile nie są pewne ! Osoba która napiszę rozwiązania jako 8-12 zostaną nagrodzone emailem !. Gratuluję Zwycięzcom. Nagrody dostała niestety tylko 12 . Czemu? mialem 3 emaile z wp ktorych nie dawałem i pare z emaili dobrych mialo juz konto ,więc wielkie sory. Wyniki Miejsce 1. Marcos2233 Miejsce 2. VESPERUS Miejsce 3. DNWM Miejsce 4. Tech Miejsce 5. Songoku Miejsce 6. SupeRLokeR Miejsce 7. Silek Miejsce 8. Satan Miejsce 9. Magnus Miejsce 10. Bolt Miejsce 11. pespe Miesjce 12. gorasta GRATULUJĘ RE: Gazetka LFE #Krzyżówka KONKURS - Vesperus - 20-05-2010 16:27 sorry za post przez przypadek go napisałem i nie wiem jak usunąć RE: Gazetka LFE #KONKURS - Tidus - 20-05-2010 16:27 tak tylko nazwałem xD sry czekaj juz usunełem . Musisz odpowiedziec na pytania. RE: Gazetka LFE #KONKURS - Songoku - 20-05-2010 16:53 Tidus Fajny pomysł, leci + za pracę przy krzyżówce RE: Gazetka LFE #KONKURS - Satan - 20-05-2010 17:02 Kurde, przez przypadek tu napisałem ;P RE: Gazetka LFE #KONKURS - Songoku - 20-05-2010 17:02 Czerwony tekst Odpowiedzi proszę pisać na pw. Odpowiedzi pisane pojedynczo zostaną odrzucone ! W pełni sam organizuje ten konkurs. |