Error establishing a database connection - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Error establishing a database connection (/Temat-Error-establishing-a-database-connection-73738) |
Error establishing a database connection - HuskD - 31-07-2013 13:42 Kiedy próbuję weść na bloga to wyskakuje error establishing a database connection, mam najtańszy hosting na minsthost. Może to być spowodowane zbyt wysokim trafficiem? Jak to naprawić? Pomóżcie szybko! RE: Error establishing a database connection - pawliks - 31-07-2013 13:56 Sprawdź, czy dane w wp-config są identyczne z danymi dostępu do bazy. RE: Error establishing a database connection - HuskD - 31-07-2013 14:00 Tak, są. Nic nie zmieniałem w plikach. Strona niedawno działała i nagle to. Jak wchodzę w mysql czasem wyskakuje Error connecting to MySQL: Too many connections. Mi się wydaje, że albo za duży traffic, albo atak ddos, co mam zrobić? Wykupić lepszy hosting? To pomoże? RE: Error establishing a database connection - pawliks - 31-07-2013 15:16 Najpierw napisz wiadomość z pytaniem do supportu firmy hostingowej. RE: Error establishing a database connection - HuskD - 31-07-2013 15:30 Problem techniczny hostingu, temat do zamknięcia. |