Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp (/Temat-Projekty-graficzne-przemo-portfolio-demoty-upload-pizzerie-kluby-radia-itp-73735) Strony: 1 2 |
Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - xeno92 - 31-07-2013 13:28 Witam, tak jak w temacie, wykonam projekty graficzne, czyli zaprojektuje jakby wyglądało Twoje forum, potne grafike, spakuje i po zakupie wysyłam wszystko ładnie pocięte. Wykonuję takie prace jak projekty pod forum PHP By Przemo, Portfolio, Szablony ala demotywator oraz do uploadu zdjęć/filmów, pizzerie, kluby, radia internetowe i czego dusza zapragnie
Płatność: - Przelew bluecash, - Przelew PKO BP/Inteligo, - PayPal. Czas wykonania: - 24/48h od zlecenia. Cena: - Do ustalenia po zaprezentowaniu projektu. Czego wymagam? - Podania tematyki zleconej pracy, - Podania jak najwięcej informacji które mają znajdować się w pracy, - Podania jaki projekt mam wykonać czyli: Portfolio, itp. Kontakt: - PW, - W temacie. Wzór zlecenia: Kod: [b]Projekt do wykonania:[/b] Prace przykładowych projektów zostaną dodane dzisiaj! RE: Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - bios - 31-07-2013 13:45 Łer is portfolio!!? RE: Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - xeno92 - 31-07-2013 15:20 Projekt wykonany w: 1 godzina, 20 minut. Program: Photoshop Typ: Portfolio. Zdjęcie: RE: Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - XcccX - 31-07-2013 17:34 Godzina i dwadzieścia minut na coś takiego? Nie powala, słabo. RE: Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - Qwik - 31-07-2013 18:55 Hehe w temacie o ocenę portfolio same pozytywne komentarze ale już w ofercie komentarz niegatywny, RE: Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - xeno92 - 31-07-2013 19:59 (31-07-2013 18:55)Qwik napisał(a): Hehe w temacie o ocenę portfolio same pozytywne komentarze ale już w ofercie komentarz niegatywny,Cóż, to nie ja oceniam, tak jak napisałem to była moja 1 praca portfolio więc powalać na nogi nie będzie tak jak to kolega na górze pisał. Z dniem na dzień, z każdą kolejną pracą rozwijam swoje umiejętności jak tylko mogę. Dziękuję oraz pozdrawiam. RE: Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - Stworkowaty - 31-07-2013 20:08 Mi się bardzo podoba, pewno XcccX gunwo umie ale lubi krytykować. : ) RE: Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - Boguśś - 31-07-2013 20:11 A czy szablony allegro wykonujesz ?? Jak tak to Byłbym chetny. RE: Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - xeno92 - 31-07-2013 20:18 (31-07-2013 20:08)Stworkowaty napisał(a): Mi się bardzo podoba, pewno XcccX gunwo umie ale lubi krytykować. : )Dziękuję za opinie, nie wiem nie znam go, ale tak jak pisałem to było 1 portfolio w życiu (31-07-2013 20:11)Boguśś napisał(a): A czy szablony allegro wykonujesz ?? Jak tak to Byłbym chetny.Tak, wykonuję. RE: Projekty graficzne przemo, portfolio, demoty, upload, pizzerie, kluby, radia, itp - bios - 31-07-2013 22:32 Chcesz mi powiedzieć, że oprócz tego skromnego "portfolio" nic nie masz? |