Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? (/Temat-Ktore-serwisy-z-dzialu-jeszcze-wyplacaja-73717)

Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - GoodLecki - 31-07-2013 11:00

Cześć rodacy możecie mi powiedzieć które serwisy są jeszcze wypłacalne bo w sieci grzmi że to wszystko jest obecnie na cenzurowanym? Oj polecieliście se chłopaki, ale od zawsze pamiętam że z Polakó często blokuja w wielu serwisach Smile
Dodatkowo ten wątek czytałem .

Jak to teraz jest gdzie się opłaca a gdzie lepiej już odpuścić bo spróbował bym sił swoich ?

RE: Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - rozekrr - 31-07-2013 11:03

AstroCash, FireCash, ShareBay, HighCash, poczytać nie łaska forum Smile?

RE: Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - v3XeR - 31-07-2013 11:09

z PPD egofiles.com

RE: Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - GoodLecki - 31-07-2013 11:17

rozek łaska masz racje , czytałem dlatego pytam bo te serwisy co podałeś są podobno na cenzurowanym i nie warto się za nie brać obecnie, reklamodawcy się podobno dobrze wkurzyli Smile podałem też wątek . Zarejestrowałem się w sharecas i rejestruje się właśnie w astro cash . W share wchodząc na ofertę dostaje informacje not for your area ciekawe czy na astro i reszcie będzie to samo?

Wasze milczenie jest wymowne Big Grin Doradźcie coś nie bądźcie żyły ? Smile

RE: Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - bolo9797 - 31-07-2013 11:38

Omg co ty za glupoty piszesz.?? Chyba wiadomo ze nie wejdziesz w swoje oferty.. I jaka znowu cenzura??

RE: Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - GoodLecki - 31-07-2013 11:49

Panie bolo nie znam tego tematu proszę wybaczyć a chciałem tylko sprawdzić jak to działa, może to ten sharecash jakis słaby jest spróbuje w innym.

RE: Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - rozekrr - 31-07-2013 11:51

O czym Ty piszesz, cytuję "bo te serwisy co podałeś są podobno na cenzurowanym i nie warto się za nie brać obecnie, reklamodawcy się podobno dobrze wkurzyli" - to jakiś żart tak?

RE: Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - GoodLecki - 31-07-2013 11:58

Tak żart nie było tematu.

RE: Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - matimus - 31-07-2013 13:32

facepalm GoodLecki-Potok

Które serwisy z działu jeszcze wypłacają? - Admin - 31-07-2013 18:22

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.