Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szukam typera. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284)
+--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204)
+--- Wątek: Szukam typera. (/Temat-Szukam-typera-73705)

Szukam typera. - santino52 - 31-07-2013 07:27

Witam.
Gram od kilku lat on- line, e chwili obecnej Fortuna.pl.
Jednak od kilku miesięcy przystopowałem, przyznam się szczerze, że w tamtym roku miałem kilka trafień, jednak ogólnie na to patrząc to mam tyły.
Piszę temat dlatego, gdyż szukam dobrego typera, który mógłby pomóc.Jestem na niewysokiej rencie i jak wiadomo kasy nie wystarcza.
Typera szukam na zasadzie ja obstawiam, a w przypadku wygranej dzięlę się wygraną % do uzgodnienia.
Tak napisałem ten post, gdyż nie wiem, czy ktoś taki się znajdzie w dzisiejszych czasach?....
Przeważnie grywam w Piłkę nożną, a tam jest wiele niespodzianek, gdzieś zapewne robiłem błąd.
Ja ze swojej strony gwarantuję uczciwość.

Pozdrawiam serdecznie.

RE: Szukam typera. - mareczek - 31-07-2013 08:03

Gieldatypow.pl a najlepiej forum.bukmacherskie.com, na tym drugim znajdziesz w dziale vip typy lub typy ze statystykami dobrych typerow, wystarczy z nimi grac i czekac na typy podawane przez najlepszych, polecam temat wonderkido czy gemsetmecz, a w dziale vip typy goscia ktory podaje typt z kolarstwa Smile

RE: Szukam typera. - santino52 - 31-07-2013 11:07

Dziękuję Ci serdecznie mareczek za podpowiedz, napewno zajrzę i się zarejestruje, jeśli będzie taka potrzeba.
W chwili obecnej nie stać mnie na to by grać grubo, zresztą nie na tym to raczej polega, jeśli będą efekty postaram się jakoś zrewanżować.

Pozdrawiam, życzę udanych typów oraz miłego wieczoru.

RE: Szukam typera. - badii - 31-07-2013 11:26

Wyslalem PW.

Przeczytaj, pozdrawiam Smile