Cleanfiles.net - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Cleanfiles.net (/Temat-Cleanfiles-net-73702) Strony: 1 2 |
Cleanfiles.net - daniel42na - 30-07-2013 23:25 Cleanfiles.net
Bardzo popularny za granicą serwis ppa - według wielu osób "the best", nie chce tu się zbytnio opisywać bo każdy z nas doskonale wie co to jest ppa, zajme się bardziej tym konkretnym serwisem i tym czym różni się od "naszych"
ZALETY: -Wypłaty co tydzień -duża ilość wysokich ofert, również dla tych biedniejszych państw, przykładowo Indie: -tzw. restrict payout range, czyli wybór zakresu stawek za oferty. Możemy wybrać zakres stawek jakie nas interesują eliminując na przykład te poniżej 0.10$ bez koniecznośći szukania ręcznego usuwania każdej z osobna. Mamy tutaj możliwość modyfikowania tej opcji globalnie lub dla konkretnego pliku/państwa. -Zaawansowany manager plików z takimi opcjami jak facebook share locker przed pobraniem(osoba musi udostępnić nasz url na fb przed odblokowaniem wyświetleniem ofert - nie musi to być link do pliku), indeksowanie pliku w google, fake liczba pobrań, liczba wyświetlanych ofert, wybór szablonu strony pobierania (zastępuje mirrory) - Widget z wieloma opcjami modyfikacji, takimi jak: tytuł, opis, ilość ofert, tło, kolory, czcionki, opóźnienia wyświetlania itp. WADY: -brak wypłat na paypal - dostępne Payoneer, Payza, bank, czek minimum wypłaty to 50$ -dla niektórych państw dostępne są błędnie oferty z innych krajów (po kliknięciu następuje przekierowanie), jednak ten błąd można łatwo zauważyć i sobie te oferty wyłączyć - brak mirrorów, zastąpione są 3 szablonami Myśle że serwis jest na tyle ciekawy aby go przetestować rejestracja: http://cleanfiles.net/a.php?i=14451 czysty link: http://cleanfies.net pzdr RE: Cleanfiles.net - sqmany - 31-07-2013 18:07 I tak refów nie nabijesz. RE: Cleanfiles.net - Boguśś - 31-07-2013 18:10 skąd wiesz.. Ja się możę zapiszę RE: Cleanfiles.net - CreepyUploader - 31-07-2013 19:47 Kurdeee ciekawe ;p ale moze kiedys sięzobaczymy póki co astrocash Zobaczymy co tam teraz zrobią RE: Cleanfiles.net - Komet - 31-07-2013 20:14 o stary, stawka za indie powala, mozna wiedziec jaka konwersja ? RE: Cleanfiles.net - surfer0700 - 31-07-2013 20:19 Moim zdaniem FileIce lepsze, a Ty co sądzisz? RE: Cleanfiles.net - daniel42na - 31-07-2013 22:09 (31-07-2013 20:19)surfer0700 napisał(a): Moim zdaniem FileIce lepsze, a Ty co sądzisz? Moim też, ale narazie nie mam czasu napisać o nich tematu Na pewno warto oba z nich przetestować. RE: Cleanfiles.net - surfer0700 - 31-07-2013 22:11 (31-07-2013 22:09)daniel42na napisał(a):(31-07-2013 20:19)surfer0700 napisał(a): Moim zdaniem FileIce lepsze, a Ty co sądzisz? Sam chciałem o nich napisać, ale zauważyłem że taki temat niestety już jest... :/ Ale gdybyś chciał wymienić się doświadczeniami i opinią, to zapraszam RE: Cleanfiles.net - daniel42na - 31-07-2013 22:15 Pod pewną filmową nisze pod USA miałem CR 10% (fileice) i niewiele niższą pod zwykłego facebook hacka.. Tak że jeśli ktoś ma traffic z USA grzechem jest nie przetestować Fileice - konwertuje bardzo ładnie. RE: Cleanfiles.net - surfer0700 - 31-07-2013 22:24 Mi jeszcze bardzo dobrze Włochy łapie, co prawda na pewno nie mam tam tak dużego stażu jak Ty, ale po przeżyciach z Astro czuje się jak na "Zielonej Wyspie" |