![]() |
Recenzja książki... na jutro.... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Recenzja książki... na jutro.... (/Temat-Recenzja-ksiazki-na-jutro-7359) |
Recenzja książki... na jutro.... - adik0070 - 20-05-2010 07:28 Witam Was wszystkich. Otóż mam taki problem: Musze napisać na jutro recenzję książki pt. "Wspomnienia wojenne" - Lanckorońska Karolina. Książki nie miałem nawet w ręce.. Mam wielką prośbę, nie pisał ktoś z Was recenzji tej książki? Jeżeli tak to podzielicie się? Szukałem w sieci, ale nic nie ma albo jestem ślepy.. Z góry dzięki. Pozdro. RE: Recenzja książki... na jutro.... - sebastian43210 - 20-05-2010 07:35 poszukaj książki z wydawnictwa greg tam znajdziesz streszczenie RE: Recenzja książki... na jutro.... - adik0070 - 20-05-2010 07:39 Streszczenie to pikuś ;p nawet przeczytałem jedno, ale i tak dalej mam pustkę w głowie.. Może wy spróbujecie poszukać w sieci ;s Byłbym bardzo wdzięczny.. |