zostań freelancerem duży serwis ze zleceniami z całego świata - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: zostań freelancerem duży serwis ze zleceniami z całego świata (/Temat-zostan-freelancerem-duzy-serwis-ze-zleceniami-z-calego-swiata-73537) Strony: 1 2 |
zostań freelancerem duży serwis ze zleceniami z całego świata - zela91 - 27-07-2013 23:42 Witam, posiadam zaproszenia do dużego serwisu w którym można zarobić na prawde poważne pieniądze. Serwis jest ze zleceniami na np. tłumaczenia tworzenie stron czy aplikacji, wprowadzanie danych i wiele wiele innych, stawki są zależne od tego który wystawia dane zlecenie serwis jest jednak bardzo czytelny a i ja pomoge jak mogę. Prosze o wysyłanie prywatnych wiadomości z meilem na którego wysłać zaproszenie. nie myślcie że roobie to tak bezinteresownie za każdego zarejstrowanego dostaje dolara, a wy nie tracicie nic poza możliwością zarobku Pozdrawiam RE: duży serwis ze zleceniami z całego świata - losiaczek17 - 28-07-2013 14:25 są zlecenia dla nie znających się na tworzeniu stron, aplikacji, ani na niczym z tych bardziej skomplikowanych? na czym polega takie wprowadzanie danych? chodzi mi o takie najprostsze zadania i przy okazji podaj stawki dla nich RE: duży serwis ze zleceniami z całego świata - Erenee - 28-07-2013 14:32 Jestem zainteresowany RE: duży serwis ze zleceniami z całego świata - BabyBuns - 28-07-2013 14:54 Poproszę o zaproszenie na email: [email protected] RE: duży serwis ze zleceniami z całego świata - mireck - 28-07-2013 18:29 Rowniez poprosze o kontakt pw RE: duży serwis ze zleceniami z całego świata - darkmatthew - 28-07-2013 18:46 proszę o kontakt pw RE: duży serwis ze zleceniami z całego świata - zela91 - 28-07-2013 19:55 najprostsze zadania polegają na opcji kopiuj wklej, wszystko jest wytłumaczone w poszczególnych zamówieniach, dasz rade coś znaleźć dla siebie. strona jest wprawdzie spolszczona ale żeby dogadać się z pracodawcą potrzebujesz j, angielskiego najczęściej, zdarza się że polacy czegoś potrzebują i piszą po polsku ale jest to znikome Wysłałem zaproszenia na podane mi adresy, zapraszam resztę i odpowiem na pytania RE: duży serwis ze zleceniami z całego świata - skillz - 28-07-2013 19:58 Poprosze o kontakt [email protected] lub PW RE: duży serwis ze zleceniami z całego świata - yazir - 28-07-2013 19:59 W tytule tematu koniecznie musi znajdować się nazwa polecanego serwisu, dodatkowo można dodać krótki opis. Punkt z regulaminu działu, w przypadku nie podania nazwy i adresu, temat leci do kosza. RE: duży serwis ze zleceniami z całego świata - BabyBuns - 28-07-2013 19:59 Dziękuje za zaproszenie. |