Jak w prosty sposób zwiększyć ilość wejść na reklamy google !! ODPOWIEDŹ TUTAJ !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: Jak w prosty sposób zwiększyć ilość wejść na reklamy google !! ODPOWIEDŹ TUTAJ !!! (/Temat-Jak-w-prosty-sposob-zwiekszyc-ilosc-wejsc-na-reklamy-google-ODPOWIEDZ-TUTAJ-73512) |
Jak w prosty sposób zwiększyć ilość wejść na reklamy google !! ODPOWIEDŹ TUTAJ !!! - gooral - 27-07-2013 17:37 Hey Sam nie posiadam konta na Google Adsense ale wiem o co w tym biega. Otrzymujecie pieniążki za to że ktoś kliknie w reklamę na waszej stronie, blogu itp. A czy dużo osób wie o waszej stronie ? Mam dla was sposób, aby więcej ludzi się o niej dowiedziało i jednocześnie z CHĘCIĄ klikało w reklamy !! Jak to zrobić ? Prosta odpowiedź Wystarczy za darmo zarejestrować się na portalu PayTask klikając http://paytask.pl (za to że udostępniłem wam tą metodę rejestrujcie się prosze z tego linku a nie wpisujcie portal w wyszukiwarce z góry dzięki !!! ) Co dalej ? Tworzycie sobie ogłoszenie w którym można zawrzeć dosłownie wszystko. Podajecie adres swojej strony i "każecie" ludziom wchodzić na nią i klikać w reklamy. Dlaczego ktoś w ogóle to zrobi ? Bo za wasze "zadanie" czy też ogłoszenie użytkownik otrzyma cenne punkty, które będzie mógł wymienić na nagrody. Widzicie każdy zyskuje ! Widziałem że już sa osoby które w podobny sposób działają więc nic prostszego tylko jak najszybciej to wykonać i cieszyć się przypływów z reklamy Polecam i mam nadzieje że pomogłem Pozdrawiam ! RE: Jak w prosty sposób zwiększyć ilość wejść na reklamy google !! ODPOWIEDŹ TUTAJ !!! - cassh23 - 27-07-2013 18:06 Nie. RE: Jak w prosty sposób zwiększyć ilość wejść na reklamy google !! ODPOWIEDŹ TUTAJ !!! - bolo9797 - 27-07-2013 20:00 nie . Polecam przeczytac regulamin a tak wgl za cos takiego google daje bany.. RE: Jak w prosty sposób zwiększyć ilość wejść na reklamy google !! ODPOWIEDŹ TUTAJ !!! - mclain - 27-08-2013 15:31 Google to wykryje jeszcze w ten sam dzień Nie z nimi takie numery RE: Jak w prosty sposób zwiększyć ilość wejść na reklamy google !! ODPOWIEDŹ TUTAJ !!! - v3XeR - 27-08-2013 16:10 Do kosza bo bany dla początkujących się posypią... RE: Jak w prosty sposób zwiększyć ilość wejść na reklamy google !! ODPOWIEDŹ TUTAJ !!! - Panco122 - 23-09-2013 15:13 Myślisz, że google jest na tyle głupie, żeby sobie na to pozwolić? NIE RE: Jak w prosty sposób zwiększyć ilość wejść na reklamy google !! ODPOWIEDŹ TUTAJ !!! - b0dzi094 - 23-09-2013 15:52 Im prostrzy dla nas zarobek tym bardziej nie dozwolony. Google kontroluje adsense najbardziej jak moze i w tym problem ;/ |