![]() |
[ZLECE] Napisanie krótkiego poradnika - Jak tworzyć filmiki kilku godzinne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [ZLECE] Napisanie krótkiego poradnika - Jak tworzyć filmiki kilku godzinne (/Temat-ZLECE-Napisanie-krotkiego-poradnika-Jak-tworzyc-filmiki-kilku-godzinne-73511) |
[ZLECE] Napisanie krótkiego poradnika - Jak tworzyć filmiki kilku godzinne - Paradoks - 27-07-2013 16:54 Witam, Zlecę do napisania krótki poradnik, który opisywałby tworzenie filmików kilku godzinnych wraz z muzyką. Chodzi mi po prostu o to, jak można tworzyć takie filmiki, w których jest tylko jeden obrazek jako tło filmu i leci w kółko ta sama muzyka. To samo co te 10-cio godzinne filmiku typu Nyan Cat itp. Szukałem na necie, ale nie mogę nic znaleźć. Proszę napisać poradnik dość łopatologicznie, bo jestem dość tępy jeśli chodzi o takie programy. Program dowolny, aby tylko można było go ściągnąć. Za pracę zapłacę 5 zł na skrillu. RE: [ZLECE] Napisanie krótkiego poradnika - Jak tworzyć filmiki kilku godzinne - sagemx-2 - 27-07-2013 17:09 Camtasia Studio, wklejasz obrazek i go rozciągasz, muzykę wklejasz kilka razy. [ZLECE] Napisanie krótkiego poradnika - Jak tworzyć filmiki kilku godzinne - yazir - 11-10-2013 18:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |