Podatek wytłumaczenie kilku spraw - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Podatek wytłumaczenie kilku spraw (/Temat-Podatek-wytlumaczenie-kilku-spraw-73402) |
Podatek wytłumaczenie kilku spraw - kubn2 - 25-07-2013 14:35 Więc tak mam parę pytań co do odprowadzania podatku. Zarabiam w pewnym serwisie do streamowania dochody są regularne i z łatwością przekroczą 3000 zł rocznie. Tak więc pytania: 1. Podatek muszę rozliczać co miesiąc czy mogę raz i na koniec roku. 1.1 Jeżeli mogę raz w roku to jest większe oprocentowanie aniżeli bym odprowadzał co miesiąc? 2. Co dołączyć do pitu? Wyciągi z kont bankowych z kwotami jakie przychodzą z tego serwisu? 3. Jaki numer ma pit roczny oraz miesięczny od zarobków w internecie. RE: Podatek wytłumaczenie kilku spraw - Admin - 25-07-2013 14:45 Opcja szukaj nie gryzie. Twoje pytanie wcale nie jest takie wyjątkowe, zadało je już wiele osób przed tobą i możesz znaleźć wiele odpowiedzi które im udzielono. Znaleźć używając opcji "Szukaj". Więc nie rób z siebie lenia i skorzystaj z tej opcji, nie będziesz musiał czekać aż ktoś ci odpowie na pytanie, tylko natychmiast samodzielnie znajdziesz odpowiedź. Jeśli już nauczysz się korzystać z opcji szukaj, prawdopodobnie nigdy więcej nie będziesz musiał zadawać pytań w internecie, oszczędzisz swój czas, i co najważniejsze czas innych normalnych ludzi. Podatek wytłumaczenie kilku spraw - Admin - 25-07-2013 14:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |