Ilość znaków w sygnaturze. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Ilość znaków w sygnaturze. (/Temat-Ilosc-znakow-w-sygnaturze-73348) |
Ilość znaków w sygnaturze. - Br0nek1234 - 24-07-2013 17:36 Witam, mam pewien pomysł aby zwiększyć ilość znaków w sygnaturze +50/80, lub żeby znaki były liczone bez kodowania co chyba jest nie możliwe bo samo wycentrowanie sygnatury plus nadanie jej kolorów pochłania wiele znaków, i nie można nic ciekawego do niej wstawić. Mam nadzieje że mój pomysł zostanie pozytywnie rozpatrzony. RE: Ilość znaków w sygnaturze. - Admin - 24-07-2013 17:49 Nie będzie takiej możliwości, sygnatura to nie farma linków, dla ozdobienia jednego linku obrazka wystarczy aż nadto. RE: Ilość znaków w sygnaturze. - MrocznyKILL - 03-08-2013 19:45 Aktualny limit jest zdecydowanie za mały ... dodając baner z reflinkiem zawsze trzeba skracać linki :/ RE: Ilość znaków w sygnaturze. - Qwik - 03-08-2013 19:48 I dobrze ze jest taki limit.Człowiek się nie meczy czytając posty. |