Szukam programu partnerskiego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Szukam programu partnerskiego (/Temat-Szukam-programu-partnerskiego-73307) |
Szukam programu partnerskiego - casern1 - 24-07-2013 05:15 Witam , szukam programu partnerskiego ktory bedzie zaliczał wyświetlanie banerka z autosurfów , botów itp gajgów , UV i nUV . moga to byc nawet małe stawki za 1k wyswietleń. prosze o podanie reflinków RE: Szukam programu partnerskiego - poczmail - 24-07-2013 10:19 Żadne szanujące się CPM nie będzie akceptowało ruchów z autosurfów, bo ten trafik jest po prostu nic nie warty. Radzę rozejrzeć się wśród systemów PTP. RE: Szukam programu partnerskiego - casern1 - 24-07-2013 18:47 wiem ze jest nic nie wart ale jednak znalazłem jedna pozycje ktora to akceptuje ale żadne ptp nie korzysta z banerów i znam tylko jeden serwis ktory zezwala na ramke a ja potrzebuje cos do poromowania banerka |