![]() |
Wygląd Bloga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Wygląd Bloga (/Temat-Wyglad-Bloga-73296) |
Wygląd Bloga - Nihooya - 23-07-2013 21:06 Witam dodałem kilka postów i tak teraz patrze, że nieciekawie to wyglada Mam 2 kategorie niech będzie to X i Y wygląda to tak ![]() tam gdzie zamazane jest kategoria x i y oczywiście po kliknięciu kategori na pasku u góry wyskakuje Kod: No Results Found Oczywiscie posty sa dodane do tych kategorii, i kolejne pytanie czy sa jakies wtyczki fajne, które zmienia wyglad bloga na lepsze? Prosiłbym o pomoc początkującemu ![]() RE: Wygląd Bloga - dxdawid - 23-07-2013 22:03 a może ci jakaś wtyczka 'blokuje'. ja miałem to samo że klikałem w kategorię i nic. wiec wyłączyłem wtyczkę i jest dobrze ![]() A co ci się pokazuję w pasku adresu jak klikniesz w kategorię?( coś jeszcze oprucz nazwy kategorii?) RE: Wygląd Bloga - v3XeR - 23-07-2013 22:13 Mi się zdaję, że złe linki postów/kategorii w ustawieniach ustawiłeś ![]() RE: Wygląd Bloga - Nihooya - 23-07-2013 22:17 w adresie mam cos takiego /category/x/ Co do wtyczki hmm zaraz sprawdze po kolei, a co do postu up to też zaraz przeanalizuje ustawienia. A dodatkowe pytanie, podczas pisania postów w Custom Field i Excerpt warto coś dodawać? RE: Wygląd Bloga - v3XeR - 23-07-2013 22:26 Ja zawsze zostawiam te pola puste - bez zmian ![]() RE: Wygląd Bloga - Nihooya - 23-07-2013 23:12 Oke z pierwszym problemem sie uporalem, kategorie się wyświetlają normalnie, teraz kolejne pytania 1.Czy na pasku tam u gory np przy X można jakoś dodać ilość plików znajdujacych sie w kategorii? np Filmy(15). 2.Jak to usunąć( nie mam pomysłu jak to zagospodarować) motyw to polished. Jest to na samej górze, zaraz pod paskiem menu. ![]() 3. Polecicie jakies pluginy ktore poprawią wygląd? Dziś już lecę, ale jutro wejdę i odpisze. RE: Wygląd Bloga - dxdawid - 23-07-2013 23:54 Jak dodasz posty to na sliderze powinny sie tez dodać, wiec po co usuwać :-) RE: Wygląd Bloga - v3XeR - 24-07-2013 09:48 2. Usunąć można w opcjach szablonu; nazywa się to slider. więc szukaj w opcjach ściągniętego szablonu |