Wygląd Bloga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Wygląd Bloga (/Temat-Wyglad-Bloga-73296) |
Wygląd Bloga - Nihooya - 23-07-2013 21:06 Witam dodałem kilka postów i tak teraz patrze, że nieciekawie to wyglada Mam 2 kategorie niech będzie to X i Y wygląda to tak tam gdzie zamazane jest kategoria x i y oczywiście po kliknięciu kategori na pasku u góry wyskakuje Kod: No Results Found Oczywiscie posty sa dodane do tych kategorii, i kolejne pytanie czy sa jakies wtyczki fajne, które zmienia wyglad bloga na lepsze? Prosiłbym o pomoc początkującemu RE: Wygląd Bloga - dxdawid - 23-07-2013 22:03 a może ci jakaś wtyczka 'blokuje'. ja miałem to samo że klikałem w kategorię i nic. wiec wyłączyłem wtyczkę i jest dobrze A co ci się pokazuję w pasku adresu jak klikniesz w kategorię?( coś jeszcze oprucz nazwy kategorii?) RE: Wygląd Bloga - v3XeR - 23-07-2013 22:13 Mi się zdaję, że złe linki postów/kategorii w ustawieniach ustawiłeś RE: Wygląd Bloga - Nihooya - 23-07-2013 22:17 w adresie mam cos takiego /category/x/ Co do wtyczki hmm zaraz sprawdze po kolei, a co do postu up to też zaraz przeanalizuje ustawienia. A dodatkowe pytanie, podczas pisania postów w Custom Field i Excerpt warto coś dodawać? RE: Wygląd Bloga - v3XeR - 23-07-2013 22:26 Ja zawsze zostawiam te pola puste - bez zmian RE: Wygląd Bloga - Nihooya - 23-07-2013 23:12 Oke z pierwszym problemem sie uporalem, kategorie się wyświetlają normalnie, teraz kolejne pytania 1.Czy na pasku tam u gory np przy X można jakoś dodać ilość plików znajdujacych sie w kategorii? np Filmy(15). 2.Jak to usunąć( nie mam pomysłu jak to zagospodarować) motyw to polished. Jest to na samej górze, zaraz pod paskiem menu. 3. Polecicie jakies pluginy ktore poprawią wygląd? Dziś już lecę, ale jutro wejdę i odpisze. RE: Wygląd Bloga - dxdawid - 23-07-2013 23:54 Jak dodasz posty to na sliderze powinny sie tez dodać, wiec po co usuwać :-) RE: Wygląd Bloga - v3XeR - 24-07-2013 09:48 2. Usunąć można w opcjach szablonu; nazywa się to slider. więc szukaj w opcjach ściągniętego szablonu |