Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]POMOCY :O - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]POMOCY :O (/Temat-Rozwiazane-POMOCY-O-731)

Strony: 1 2

[Rozwiązane]POMOCY :O - Dani3lxD - 04-01-2010 22:38

Witam! mam wielki problem z lockerz <wiem że to może jest w złym miejscu, ale niewidedziałem gdzie to wsadzić Wink>
Otóż, niedługo chce zamówić nagrodę (psp,mp3) i ojciec mi powtarza że to kłamstwo (jak pobieraczek że będę musiał tam 2 tysiące płacić albo komornik...omg, wiecie jak to ze starszymi xD ) Ciągle mi powtarza ze niedostanego psp bo za darmo mogę w morde dostać. więc prosilbym żeby ktoś dał link (kontekst) z lockerz opisujący że strona jest od 13 lat i nagrody nie są płatne (mam 14 lat ^^) tata również powiedział że da kuzynowi to przetłumaczenia strone i czy ją zna..... jak to prokurator, mój znienawidzony kuzyn powie że to przekręt.

Wiem że długie i trudne do przeczytania ale mam 3 z Polaka xD (edit 3)
Więc proszę o jakiś link <tekst> że lockerz jest bezpieczny i nagrody są za <ciężko > uzbierane punkty

Admin & Mod
Błagam nieusówajcie to jest dla mnie bardzo ważne

pzdr ;>

p.s nierozumiem profesionalnie angielskiego ale jakieś pierdy od 13 lat znalazłem Wink

RE: POMOCY :O - krzych91 - 04-01-2010 22:47

Masz 14 lat i 2 z polaka?!

RE: POMOCY :O - Kilol - 04-01-2010 22:47

Hehe. Mam to samo. Moja starsza powtarza, że jak przyszłaby paczka, to musiała by płacić 200 zł za przesyłkę itp.Tongue
Kiedyś zgarnę nagrodę, lub przyjdzie koszulka, to ją wyśmieje.Big Grin

Może po prostu przeczytaj starszym jakiś artykuł związany z Lockerz, pokaż im w necie zdobyte nagrody, których
jest na prawdę dużo. Może uwierzą.Wink

RE: POMOCY :O - Dani3lxD - 04-01-2010 23:06

a moj starszy w to niewierzy
Kilol@ ale z moim ojcem tak się nieda, gorszy niż armia mocherowych << a sttarszy też o CŁO się dziwi>>
a powiedział że na forum są brednie 0.o a wielki kuzyn będzie się znał
Kilol2@ ale może mieć racje niewiedzieć o stronie. Pobieraczek też był darmowy !! na 10 dni. potem kasa lub komornik, on pewnie też tak myśli

edit@ mam 3 szybko poprostu pisałem

RE: POMOCY :O - Killer - 04-01-2010 23:47

powiedz mu "lepiej uwierz bo mam numer admina, i co mam teraz po niego zadzwonic ? mam ?" Huh

a na powaznie to najlepiej bedzie jak w koncu juz cos wygrasz wtedy na pewno uwierza Smile

RE: POMOCY :O - RAQ - 05-01-2010 07:34

Wejdź na na You Tube i pokaż mu jak rozpakowują paczki Tongue

RE: POMOCY :O - Dani3lxD - 05-01-2010 15:41

(05-01-2010 07:34)RAQ napisał(a):  Wejdź na na You Tube i pokaż mu jak rozpakowują paczki Tongue

powiedział mi że piepszy czy coś dostane ale boi się że będzie musiał płacić (mój stary to nie taki mocherowy oglądający wszystkie odcingi brzyduli, ale ma wprawę trochę w takich rzeczach ale niewierzy) ;/

RE: POMOCY :O - RAQ - 05-01-2010 15:56

Brzydula The BEST Big Grin, nic mu nie mów, pokażesz mu paczke jak przyjdzie ^^

RE: POMOCY :O - Aja - 05-01-2010 16:00

Musisz mu udowodnic ze to prawda a nie wystarcza mu filmiki i artykuły to nie udowadniaj poprostu wygraj nagrode(o ile ci sie uda) a jak paczka przyjdzie to bedzie 100% pewnosci ze nie trzeba płacic wiec chyba spoko?
No jest jeszcze druga opcja mozesz zmienic dane i wyslac paczke do domu zaufanego kolegi i problem z glowy.

RE: POMOCY :O - Marello - 05-01-2010 16:47

Dani3lxD na przyszłość zakładaj tematy które nam więcej powiedzą o Twoim problemie np. Pomocy - nie nalicza PTZ