Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? (/Temat-Jak-wygrywac-u-Bukmachera-nie-znajac-sie-na-sporcie-73090) Strony: 1 2 |
Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - Erenee - 20-07-2013 16:11 1.Nazwa przedmiotu :Poradnik do gry u bukmachera 2.Opis przedmiotu :Nie znasz się na sporcie? Nic nie szkodzi z tym poradnikiem będziesz wygyrwał 3.Zdjęcia : 4.Kontakt :PW 5.Cena : Dla 3 pierwszych osób 10zł Dla reszty 20 zł DOSTĘPNYCH TYLKO 15 SZTUK 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal, Przelew RE: Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - diabloo07 - 20-07-2013 16:15 oddaj do recenzji tutorowi RE: Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - Erenee - 20-07-2013 16:16 Juz wysyłam RE: Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - Limitless - 20-07-2013 16:20 Masz może jakieś ss'y wygranych? Ile trzeba mieć na początek aby coś ugrać? RE: Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - Archiebald - 20-07-2013 16:20 Jeżeli można to spytam się kolegi o doświadczenie tzn ile zarabiasz na bukmacherce i jak długo grasz i jaką masz celność swoich typów ? Ciekawi mnie też jaki kurs jest przy Twojej metodzie Fajnie by było jakbyś jakieś dowody przedstawił . RE: Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - Erenee - 20-07-2013 16:33 Dowodów nie mam ponieważ kiedyś grałem tą metodą . Kapitał minimum 50zł żeby nie przegrać , jednak kokosów z tego nie ugrasz . RE: Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - Archiebald - 20-07-2013 16:41 Nie odpowiedziałeś mi na pytania , które zadałem ale ok .Powiedz chociaż ile z tych 50 zł na wkład można minimalnie wyciągnąć . Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? Ja odpowiem na to pytanie za free. Piszesz że kokosów się nie zarobi czyli domyślam się że są niskie kursy i tzw pewniaki . Ja tak czasami gram i zawsze jakiś grosz wpada np : wybieram sobie jakiegoś pewniaka za np 1.3 i do niego robię rozpiskę 2-3 innych spotkań po dużym kursie(wszystkie ewentualności). Jeżeli opierasz się na pewniakach to Ameryka to żadna nie jest bo każdy nie znający się na sporcie czymś się kieruje obstawiając a kurs to pierwsza rzecz na którą zwracamy uwagę . RE: Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - Erenee - 20-07-2013 16:43 Mylisz się kursy są powyżej 2zł . Kup to zobaczysz chyba nie zdradzę całej metody RE: Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - diabloo07 - 20-07-2013 16:46 (20-07-2013 16:41)Archiebald napisał(a): Nie odpowiedziałeś mi na pytania , które zadałem ale ok .Powiedz chociaż ile z tych 50 zł na wkład można minimalnie wyciągnąć . Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? Ja odpowiem na to pytanie za free. Piszesz że kokosów się nie zarobi czyli domyślam się że są niskie kursy i tzw pewniaki . Ja tak czasami gram i zawsze jakiś grosz wpada np : wybieram sobie jakiegoś pewniaka za np 1.3 i do niego robię rozpiskę 2-3 innych spotkań po dużym kursie(wszystkie ewentualności). Jeżeli opierasz się na pewniakach to Ameryka to żadna nie jest bo każdy nie znający się na sporcie czymś się kieruje obstawiając a kurs to pierwsza rzecz na którą zwracamy uwagę . To widzę, że słabo się znasz na bukmacherce - nigdy, PRZENIGDY, nie sugeruj się kursem spotkania Przeprowadź własną analizę biorąc pod uwagę kontuzje, absencje, kondycje itp Co do autora, to kursy nie są "2zł" tylko 2.0 bez żadnej waluty RE: Jak wygrywać u Bukmachera nie znając się na sporcie? - Archiebald - 20-07-2013 17:01 @diabloo07 przyznam że na bukmacherce znam się słabiutko gdyż jest to dla mnie bardziej hobby niż sposób na zarabianie ale zazwyczaj pewniaki które wybieram wchodzą (tak analizuję mecze nawet takie , które wydają się być pewne a i tak czasami nie wchodzą ) ale kolega Erenee widzę że też nie tego z tematem a typy chce sprzedawać podając kurs w złotówkach i z tego co widzę czytając jego tematy z typami to orłem nie jest. Nie chcę tu w żadnym wypadku nikogo krytykować czy tam zaraz zostać nazwany hejterem ale qrde mać to jest forum o zarabianiu i na pierwszym miejscu powinna być JAKOŚĆ a na to i reputację się pracuje długo i są na forum że tak powiem pro typerzy ze swoją historią i coś sobą prezentują . Ja widzę to tak niestety : Wychodzi gościu z typami , nawet nie potrafi opisać dokładniej swojego sposobu tzn ile trzeba zainwestować , jakie jest ryzyko , ile można wygrać . Ja pierwszym kupującym na pewno nie będę . Poczekajmy na opinię tutora. |