Premium SMS (pytanie o PIT, itp) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Premium SMS (pytanie o PIT, itp) (/Temat-Premium-SMS-pytanie-o-PIT-itp-73088) |
Premium SMS (pytanie o PIT, itp) - Varham - 20-07-2013 15:18 Witam, chciałbym zacząć zarabiać na Premium SMS na stronie "profitsms.pl". Czytałem trochę o tym, dowiedziałem się prawie wszystkiego co chciałem oprócz tego "PIT'u". I teraz pytanie może ktoś mi to ładnie przejrzyście opisać ? Jak to zrobić ? Czy robi się to raz w roku ? Czy zależy to od sumy zarobionej ? Czy odprowadzanie podatku to PIT, itp. Z góry dziękuje za pomoc , oczywiście za odp dam reputa . Premium SMS (pytanie o PIT, itp) - Hybrid1990 - 08-07-2018 07:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |