Nowy - kilka pytań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy - kilka pytań (/Temat-Nowy-kilka-pytan-73070) |
Nowy - kilka pytań - Vanther - 20-07-2013 10:52 Witam , z góry przepraszam jeśli to zły dział :/ Jestem nowym użytkownikiem tego forum , jak widać po dacie rejestracji. Trafiłem tutaj przez przypadek szukając pracy. Na razie traktuje to jako ciekawostkę bo po prostu za mało wiem w jaki sposób zarabia się pieniądze przez internet. Zauważyłem, że jest kilka rożnych sposobów mniej lub bardziej opłacalnych . Nie szukam tzw auto pilotów,zbieram informacje . Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to pisanie blogów ( chociaż jakoś siebie w tym nie widzę ) , klikanie w reklamy ( nie wiem czy jest do tego jakieś osobne określenie) oraz zabawa z fanpage na fb . Wiem również o YT i streamie na twitchu. Na stracie przydałby się jakiś słowniczek pojęć ( w miarę znajdowania nowych skrótów/pojęć dopisze je) PPM = w dalszym ciągu nie wiem co ten skrót oznacza Co to są Buxy oraz Surfbary na czym to polega? Jestem ciekaw który sposobów na zarabianie jest łatwiejszy/trudniejszy. Rozumiem że nie zarobie na tym kokosów i trzeba to traktować jak dorabianie ( pomijając ludzi którzy długo w tym siedzą i wiedza jak to działa ). Gdybym dorobił sobie te 50 zl przez miesiąc siedząc tylko przed kompem to i tak uważam to za całkiem przyjemna kwotę. Jeśli jest gdzieś podobny post/topic to prosiłbym link do niego, bo po prostu go nie zauważyłem . Milo by było znaleźć jakiegoś mentora xD, no ale nie można mieć wszystkiego . Za pomoc mogę zaoferować rejestracje z reflinku W miarę znajdowania nowych pytań będę je dopisywał . RE: Nowy - kilka pytań - Admin - 20-07-2013 10:57 http://zarabiam.pl/jak-zarabiac-przez-internet-czy-jest-to-mozliwe/ Nowy - kilka pytań - Admin - 20-07-2013 10:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |