Jak macie ustawione oferty ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Jak macie ustawione oferty ? (/Temat-Jak-macie-ustawione-oferty-73067) |
Jak macie ustawione oferty ? - Sh4ker - 20-07-2013 08:54 Witam, ostatnio zaniepokojony pobraniami tylko z 3 świata. Postanowiłem ustawić oferty ręcznie, więc jako że nie orientuję się w tym za bardzo. Intuicyjnie ustawiłem według zasady EPC, Earn Per Click. Jak wy to macie ustawione, bo nie chcę jeszcze pogorszyć swoich zarobków. RE: Jak macie ustawione oferty ? - gelmen - 20-07-2013 10:25 To wszystko zależy od Ciebie co chcesz uzyskać, mniej pobrań ale lepiej płatne bądź więcej pobrań za mniejsze stawki. Kierując się większą ilością pobrań ale mniejszą płacą wybieraj oferty z największą konwersją i w miarę dobrymi stawkami. Kierując się mniejszą ilością pobrań ale większą płacą wybieraj oferty z w miarę dobrą konwersją ale średnio i jak najlepiej płatne. |