Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
100zł od Banku BZWBK - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: 100zł od Banku BZWBK (/Temat-100zl-od-Banku-BZWBK-7305)

100zł od Banku BZWBK - rodak69 - 19-05-2010 13:37

Witam wszystkich. Pewnie wielu z Was widziało reklamę z Gerardem Depardieu który rozdaje kasę za otworzenie konta. Pierwsza myśl - to pewnie wałek jakiś jest, ale jak już widziałem tą reklamę kilkanaście razy, to pomyślałem 'a zobaczę w necie co tam o tym piszą' no i wynalazłem artykuł: http://www.zarabianie24.net/jak-dostac-100-zlotych-od-bz-wbk-za-otwarcie-konta-wydajesz-zarabiasz/ wybaczcie, że nie przepisuje, ale po co. Wszystko jest opisane na tej stronie. Warunki nie są jak widać straszne. Jak ktoś ma pracę i dochód, żaden problem, jak nie, dogadać się z matką czy z bratem, że będzie w ciągu miesiąca się robiło ten przelew na konto i z powrotem (przelew na rachunek obcy przez internet - 0,5zł, na rachunek w BZWBK - darmowo). Także poczytajcie, może komuś podpasuje.

RE: 100zł od Banku BZWBK - rodak69 - 20-05-2010 18:37

Dziś podpisałem umowę, konto stoi, teraz będzie trzeba spełnić warunki i tyle Smile Dam znać jak będzie kasa.

btw, promocja tylko dla pełnoletnich, pewnie dlatego takie małe zainteresowanie tu, na forum. no ale trudno się mówi Smile

RE: 100zł od Banku BZWBK - krzych91 - 23-05-2010 17:16

Szybko się im to 100zł zwróci przy takich warunkach. Tragedia. Dalej wolę mBank i MultiBank.

RE: 100zł od Banku BZWBK - rodak69 - 22-08-2010 21:35

Odświeżam wątek ponieważ ostatnio dostałem swoją stówkę Big Grin [Obrazek: capturepq.th.jpg]

Warto było się trochę potrudzić, 100zł piechotą nie chodzi.

@krzych91 wiadomo. Sam mam konto w mBanku, to było tylko żeby wyrwać stówkę.