Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
SYV-free user limit , oraz inne programy programy Youtube - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454)
+--- Wątek: SYV-free user limit , oraz inne programy programy Youtube (/Temat-SYV-free-user-limit-oraz-inne-programy-programy-Youtube-73045)

SYV-free user limit , oraz inne programy programy Youtube - jannowak - 19-07-2013 19:30

Witam, czy da się jakoś pominąć SYV free user limits. Używam go pierwszy dzień i teraz mam 5 godzinową stagnacje.
Jakich programów używacie do promowania youtube?
Ja na razie używałem
Vagex- do wszystkiego
Enhance- komentarze/ wyswietlenia

RE: SYV-free user limit , oraz inne programy programy Youtube - Kamilov - 19-07-2013 19:37

Używając konta free nie ominiesz tego limitu.

RE: SYV-free user limit , oraz inne programy programy Youtube - ovvner - 20-07-2013 14:41

Mozesz uzywać programu na wielu kontach (SyV) na virtualnej maszynie typu Virtual Box + Win 7 + uruchomionym Cyber Ghost VPN na którym przy kazdej nowej rejestracji dostajesz 30 dniowe konto.W skrócie - instalujesz VirtualBox ,tworzysz wirtualna maszyne z Win 7 ,na nim instalujesz Cyber Ghost VPN i SyVa,odpalasz VPN,rejestrujesz sie itp ,zmieniasz sobie ip nim na wirtualnej maszynie po czym odpalasz SyVa i rejestrujesz / logujesz sie na inne konto (inny free user) , i tak xxx razy i promujesz 1 film z paru kont.Voila.Jesli pomogłem daj reputa Smile

edit. ciamciaj gdzies zamieszczał filmik do tego,co i jak zrobic dokladnie - na tym forum , poszukaj bodajże astrocash podforum tutaj.Powodzenia.