payza weryfikacja karty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Payza (/Forum-Payza-332) +---- Wątek: payza weryfikacja karty (/Temat-payza-weryfikacja-karty-72960) |
payza weryfikacja karty - losiaczek17 - 18-07-2013 12:10 cześć, mam takie pytanie odnośnie weryfikacji przez kartę (wiem, że głupie, ale niespecjalnie się na tym znam): mam podać dane swojej zwykłej karty, której używam na co dzień do wypłat z bankomatów, płacenia itd.? czy to ma być jakaś specjalna karta kredytowa? i co później? jak już przeleję te środki na tę kartę, to one zostaną przelane normalnie na konto bankowe? RE: payza weryfikacja karty - andy1995 - 18-07-2013 22:56 (18-07-2013 12:10)losiaczek17 napisał(a): cześć, mam takie pytanie odnośnie weryfikacji przez kartę (wiem, że głupie, ale niespecjalnie się na tym znam): mam podać dane swojej zwykłej karty, której używam na co dzień do wypłat z bankomatów, płacenia itd.? czy to ma być jakaś specjalna karta kredytowa? Dodajesz swoja normalna karte, wyplat nie robisz na karte tylko na konto bankowe ktore mozesz tez dodac. |