Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowa Funkcja - Notatki Administracji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: Nowa Funkcja - Notatki Administracji (/Temat-Nowa-Funkcja-Notatki-Administracji-72903)

Nowa Funkcja - Notatki Administracji - Admin - 17-07-2013 09:16

Cześć Smile

dziś wpadłem na pomysł wdrążenia nowej funkcjonalności na forum, a konkretnie notatek administracji. Dziś również postaram się przygotować automatycznie powiadomienia o notatkach na PW, by użytkownik nie musiał się doszukiwać, gdzie i czy dostał jakąś notatkę.

Generalnie jest to funkcjonalność dla moderatorów, jednak postanowiłem również Was o niej poinformować.

[attachment=1945]

[attachment=1946]

[attachment=1947]

RE: Nowa Funkcja - Notatki Administracji - Br0nek1234 - 17-07-2013 10:03

Widziałem to na kilku forach i to jest dobry pomysł, administracja będzie mogła dawać upomnienie, pisać że za ten post dostają warn'a itpSmile

RE: Nowa Funkcja - Notatki Administracji - Admin - 17-07-2013 19:01

przypomnienie już skonfigurowane - w momencie otrzymania notki użytkownik otrzyma prywatną wiadomość.