Nowa Funkcja - Notatki Administracji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Nowa Funkcja - Notatki Administracji (/Temat-Nowa-Funkcja-Notatki-Administracji-72903) |
Nowa Funkcja - Notatki Administracji - Admin - 17-07-2013 09:16 Cześć dziś wpadłem na pomysł wdrążenia nowej funkcjonalności na forum, a konkretnie notatek administracji. Dziś również postaram się przygotować automatycznie powiadomienia o notatkach na PW, by użytkownik nie musiał się doszukiwać, gdzie i czy dostał jakąś notatkę. Generalnie jest to funkcjonalność dla moderatorów, jednak postanowiłem również Was o niej poinformować. [attachment=1945] [attachment=1946] [attachment=1947] RE: Nowa Funkcja - Notatki Administracji - Br0nek1234 - 17-07-2013 10:03 Widziałem to na kilku forach i to jest dobry pomysł, administracja będzie mogła dawać upomnienie, pisać że za ten post dostają warn'a itp RE: Nowa Funkcja - Notatki Administracji - Admin - 17-07-2013 19:01 przypomnienie już skonfigurowane - w momencie otrzymania notki użytkownik otrzyma prywatną wiadomość. |