![]() |
Dziennik Pracy - Mafiozo19990 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Mafiozo19990 (/Temat-Dziennik-Pracy-Mafiozo19990-72902) |
Dziennik Pracy - Mafiozo19990 - Mafiozo19990 - 17-07-2013 09:06 Witam, cieszę się, bo również zdecydowałem się na prowadzenie własnego dziennika ![]() Jestem Dominik, mam 16 lat. Wcześniej nie zarabiałem na PPA, tylko wiele czytałem, jednak z racji większego zapotrzebowania na pieniążki postanowiłem bardziej chwycić się tego tematu. Nic nie wygrałem, ani nie zarobiłem w internecie, no może oprócz jednego doładowania do telefonu. Podobno najlepiej jest mieć własną domenę i hosting. Dlatego mam domenę .eu, a hosting darmowy w serwisie ShareBay - bardzo ciekawa oferta ![]() Automatycznie stałem się poleconym Arehiby, do niego odesłał mnie Karczu. Mogę jeszcze napisać, że blog ma chwytliwą nazwę, jest wgrany przejrzysty szablon, lecz nie potrafiłem kilku rzeczy skasować i miał mi to zrobić mentor. Wciąż czekam, na razie drugi dzień...szkoda, bo chce zacząć działać. ale jestem dobrej myśli ![]() RE: Dziennik Pracy - Mafiozo19990 - Mafiozo19990 - 19-07-2013 20:07 Dzień 3 Mentor ustawił mi wczoraj bloga, dodał pluginy, kalendarz i pousuwał zbędne rzeczy. Dodałem krótki opis bloga. Pozostało mi dodawać wpisy i kategorię. Myślałem, że to jest łatwe, jednak nie do końca. Niechcący usunąłem kalendarz i dodałem jakoś szukajke na środku bloga ;/ Dodatkowo mam problem z dodaniem kategorii. Chciałbym by nazwy kategorii był czytelne na tej belce na górze bloga, ale mi się te nazwy dodają po prawo małą czcionką pod nazwą 'Categories' ;/ Jutro ma mi pomóc mentor, licze na niego.. RE: Dziennik Pracy - Mafiozo19990 - Mafiozo19990 - 20-07-2013 23:00 Dzień 4 Niestety nie było dzisiaj mentora i nic nie dodałem na blogu. Nie fajnie, jak się tak odwleka, ale jestem zmotywowany. Jutro już na pewno będzie to ruszę, dodam nowe nisze i coś zacznie się wreszcie dziać ![]() RE: Dziennik Pracy - Mafiozo19990 - BigSmoke - 21-07-2013 10:00 Musisz zacząć sam takie rzeczy ogarniać.... Całe życie mistrzu nie będzie ci tego robił. Dziennik Pracy - Mafiozo19990 - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |