Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie (/Temat-Codzienne-Wyplaty-Instant-Pewne-30zl-miesiecznie-72887) |
Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - kombajn - 16-07-2013 22:33 Witam Chcę podzielić się z wami nowy sposób zarabiania pieniędzy, która działa dobrze. Płacą za ogladanie i ocenianie krótkich filmików reklamowych (1-2 min), około $0,15 centów. Codziennie otrzymasz 2-6 reklam do obejżenia. Na początku zarabiamy minimum ale z każdym dniem kożystania dostajemy więcej. System ten wymyślony przez jednego z najbogatszych facetów w Danii. Ta strona jest w trytbie online i płacenie od 2008 roku Strona jest w języku duńskim. Postępuj zgodnie z instrukcjami poniżej. Etap 1: - Idź do eovendo.com i kliknij duży "Start Her" przycisk. Krok 2: - Zarejestruj swoje dane osobowe. Użyj takiego samego email paypal jako email logowania, to ważne. Kod pocztowy: podać tylko 4 cyfrowy inaczej nie zadziała. Krok 3: - Teraz Akceptuję regulamin i Pobierz "Hent Eovendo-afspiller" Eovendo prosi, aby pobrać Microsoft Silverlight (pobieramy bez tego nie pujdzie dalej.) Krok 4: - Po zakończeniu pobierania i instalacji, można zalogować się na konto. Etap 5: - Teraz po prosi o Code UWAGA! jest to ważny krok Aby uzyskać płatne reklam, należy użyć kodu złota. wpisz "Zielinski.gfg.freegoldcode", a następnie naciśnij klawisz enter Etap 6: - Tutaj musisz wybrać conajmniej 8 z 10 catagories (zaznaczając wszystkie więcej możemy zarobić) Etap 7: - Wybierz płatność dla paypal, instant / miesięcznie / tygodniowe płatności (jak wolisz) Etap 8: - Teraz przejdź do menu Windows i Eovendo aplikację i klimamy na "Min Konto" Krok 9: - Kiedy tam dotrzesz, wchodzimy w zakładkę "Instillinger" i wybrać flagę Wielkiej Brytanii, program jest teraz w języku angielskim Krok 10: - Proszę bardzo, i codziennie będzie można zobaczyć około 2-4 filmików co daje nam 0,10 - 0,30 USD codziennie Pewne 30zł miesięcznie + więcej jeśli mamy poleconych. RE: Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - bitu92 - 16-07-2013 22:39 Hmm , z tego co wiem to wszyscy z polski dostali bana RE: Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - HOLANDIIA - 16-07-2013 22:40 ja z tego dziennie mam 50 zl tylko golda nie moge zdobyc bo co nabijam na golda sobie to na drugi dzien banned poradzcie cos jak zdobyc te 100dkk RE: Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - bitu92 - 16-07-2013 22:41 Z VPSów albo z prox RE: Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - losiaczek17 - 17-07-2013 18:03 HOLANDIIA zostanę Twoim refem (pewnym i lojalnym, tu albo gdzie indziej ) jak mi powiesz, jak wyciągasz tam 50 zł dziennie? RE: Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - twardy - 17-07-2013 22:34 (16-07-2013 22:40)HOLANDIIA napisał(a): ja z tego dziennie mam 50 zl tylko golda nie moge zdobyc bo co nabijam na golda sobie to na drugi dzien banned poradzcie cos jak zdobyc te 100dkk a mi zlodzieju 30$ wisisz od pol roku nie polecam wspolpracy z tym panem bo was wydyma RE: Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - bbr - 30-07-2013 11:51 i co zarobil ktos z tego cos? RE: Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - niebluznij - 30-07-2013 15:37 " Beklager, men du kan ikke oprette en Eovendo konto Vi kan se at du besøger Eovendo.com udenfor Danmark. Eovendo er i øjeblikket kun for danskere og du kan derfor ikke oprette en konto. Hvis du mener dette er en fejl, kan du kontakte os på [email protected] og support vil hjælpe dig med det samme." Nie moge się zarejestrować . RE: Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - Br0nek1234 - 30-07-2013 17:10 Bo zablokowali możliwość zakładania kont dla polski, z powodu multikont. Codzienne Wypłaty Instant /Pewne 30zł miesięcznie - yazir - 30-07-2013 17:15 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |