Poradnik ThisBox - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Thisbox.pl (/Forum-Thisbox-pl-103) +----- Dział: Dyskusja (/Forum-Dyskusja-104) +----- Wątek: Poradnik ThisBox (/Temat-Poradnik-ThisBox-7287) Strony: 1 2 |
Poradnik ThisBox - KoGi - 18-05-2010 21:44 Chcesz dostać zaproszenie na ThisBox KLIKNIJ w Link: http://www.thisbox.pl/ Na Start KONTA PREMIUM ZA FRIKO ! Otrzymujesz 10 pkt za aktywację konta Został otwarty kolejny Polski serwis!! Jest to już Trzeci zaraz po TakeAGift, które już dobrze znamy ThisBox jest to serwis w którym zdobywamy PUNKTY Możemy je oczywiście wymieniać na nagrody jakie nagrody? O tym dowiecie się czytając dalej. PUNKTY zdobywamy (póki co) za: * Wykonywanie Zadan * Zapraszanie znajomych * Wyzywanie innych graczy na pojedynek * Wpisuj słowa kluczowe i Pisz na BoxTalku Teraz opiszę poszczególne możliwości zdobywania Punktow Logowanie: Po prostu po zalogowaniu dostajemy ilość punktow zależną od tego jaki rodzaj konta posiadamy (od 2 do 4 PKT) Zapraszanie znajomych: Możemy zapraszać znajomych po przez podanie im swojego RefLinka, znajomy po kliknięciu i zarejestrowaniu będzie już naszym poleconym za którego otrzymamy Punkty Uploaded with ImageShack.us ZADANIA: Polegają na tym, że mamy jakąś treść i po kliknięciu "Zadania" odpowiadamy na pytania odnośnie tej treści jaką wcześniej przeczytaliśmy. POJEDYNEK: Aby szybko zdobyć punkty, wyzwij innego użytkownika na pojedynek, o którego wyniku zadecyduje Twoja wiedza, refleks i szybkość! Opis poszczególnych zakładek: Zadanie: Punkty w Thisbox zdobywasz wykonując proste zadania. Za każde wykonane poprawnie otrzymasz 4 pkt. Zadanie składa się z dwóch do trzech pytań z wiedzy ogólnej, a na udzielenie odpowiedzi masz 10 minut. Pamiętaj, że do zadania można przystąpić tylko raz! Pojedynek: Aby szybko zdobyć punkty, wyzwij innego użytkownika na pojedynek, o którego wyniku zadecyduje Twoja wiedza, refleks i szybkość! NAGROFY: Są tutaj po prostu nagrody które możemy zdobyć za odpowiednią ilość punktow. I Nagrody są podzielone na 2 kategorie: Co tu dużo więcej pisać? Bardzo miło jest widzieć, że kolejny Polski serwis nie jest tylko plotką lub tandetą. Mam nadzieję, że wszystko opisałem zrozumiale, a jeśli macie jakieś pytania to piszcie na PW lub GG:9995288 Link: http://www.thisbox.pl/ RE: Poradnik ThisBux - pespe - 18-05-2010 21:48 wszystko ładnie opisane leci + ale serwis to plagiat TAG'a RE: Poradnik ThisBox - nickluk - 18-05-2010 22:07 ile macie pkt. Bo coś mi chyba źle liczy! RE: Poradnik ThisBox - OneWho§ighs - 18-05-2010 22:09 są jakieś dowody na to ze to wysyłają nagrody? RE: Poradnik ThisBox - Shaiders - 18-05-2010 22:11 (18-05-2010 22:09)OneWho§ighs napisał(a): są jakieś dowody na to ze to wysyłają nagrody? serwis ruszył dziś o 19 więc jeszcze nie mieli szansy się wykazania. RE: Poradnik ThisBox - OneWho§ighs - 18-05-2010 22:15 to chyba że, poczekam aż ktoś coś dostanie to może i ja zacznie tam działać RE: Poradnik ThisBox - KoGi - 18-05-2010 22:20 Pozyjemy zobaczymy czas pokaze czy to Prawdziwy serwis czy tez FAKE RE: Poradnik ThisBox - OneWho§ighs - 18-05-2010 22:50 czy na tej stronie będą restocki tak jak na lockerz? czy po uzbieraniu punktów można od razu nagrodę przytulić? RE: Poradnik ThisBox - KoGi - 18-05-2010 22:53 Poczytaj regulamin tam masz wszystko opisane ! RE: Poradnik ThisBox - OneWho§ighs - 18-05-2010 22:55 dlaczego taka odpowiedz mnie nie dziwi |