Składki na BJ. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Składki na BJ. (/Temat-Skladki-na-BJ-72858) |
Składki na BJ. - Guru805 - 16-07-2013 14:24 Witam. Poświęciłem ten temat, aby ludzi którzy znają się na blackjack'u wkręcić w zarobienie sporej sumy pieniędzy, mianowicie. Gram w blackjack'a od miesiąca po 20zł-40zł natomiast raz jestem ponad kasynem, a raz nie potrafię wygrać nic, dlatego szukam kandydatów którzy razem ze mną mogliby się na takie coś złożyć. Oczywiste jest to , że będę wysyłał screeny, rozmowy skype przy użyciu opcji "udostępnianie ekranu" również wchodzą w grę oraz wysyłanie graczom należnej dla nich kwoty. Gdyby weszło się do kasyna np. z 500 zł , wtedy jest znacznie większa szansa że wyjdziemy z niego z ponad 1000 zł. Dlaczego ? Ponieważ 500 zł da się zrobić o wiele więcej niż z 50 zł. Jedną z metod którą ja wykorzystuje jest liczenie kart: 2-6 = +1 7-9 = 0 10-A = -1 Kiedy w kasynie jest od +8 do +15 wtedy wchodzę ze znacznie większą kwotą, a z tego względu że nie jestem bogaczem gram symbolicznie po 20 zł, w czasie kiedy gracz ma przewagę nad kasynem wchodzę ze stawką 50 zł, 80%-90% szans na wygraną, bądź uzyskanie BJ (21). Chętnych proszę o kontakt PW, bądź w temacie aby każdy mógł swobodnie czytać zgłoszenia oraz wypowiedzi. PS. co do rozliczania się, będę pisał jeżeli osoba będzie w 100% przekonana i pewna że chce w to zainwestować. (inwestycja 100 zł - 300 zł). Pozdrawiam. RE: Składki na BJ. - mareczek - 17-07-2013 20:43 To w koncu zaklady czy blackjack? Glupota, jak mozesz liczyc sam i do tego przez internet? -_- to nie jest takie proste jak ci sie wydaje, poza tym jak sie dobrze liczy nie ma szans na przegranie=zawsze wygrywasz, pozdrawiam RE: Składki na BJ. - whysoserious - 18-07-2013 00:44 BJ to angielski skrót od "blow job" Tylko nie załapałem, czy składka jest żebyś ty komuś zrobił czy żeby ktoś zrobił tobie RE: Składki na BJ. - Guru805 - 18-07-2013 11:36 (17-07-2013 20:43)mareczek napisał(a): To w koncu zaklady czy blackjack? Glupota, jak mozesz liczyc sam i do tego przez internet? -_- to nie jest takie proste jak ci sie wydaje, poza tym jak sie dobrze liczy nie ma szans na przegranie=zawsze wygrywasz, pozdrawiam Na pewno nie miałem z tym styczności więc nie wypowiadaj się RE: Składki na BJ. - Guru805 - 18-07-2013 11:38 (18-07-2013 00:44)whysoserious napisał(a): BJ to angielski skrót od "blow job" Najwyraźniej nie dla wszystkich... BJ - blackjack, jak można zorientować się po wpisie.. RE: Składki na BJ. - yazir - 18-07-2013 11:40 TheBuzzer4 skarbie wróciłeś 2 Temat leci do kosza a Ty lecisz z banikiem Składki na BJ. - yazir - 18-07-2013 11:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |